FETÖ'nün kamu mahrem yapılanmasına Ankara merkezli operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetö/Pdy silahlı terör örgütünün kamu mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; 53 şüpheli hakkında Ankara merkezli 16 ilde, eş zamanlı operasyon yapılması ve gözaltı kararı verildi.
Ankara Masası
|
24 Mayıs 2022, Salı - 08:19
FETÖ'nün kamu mahrem yapılanmasına Ankara merkezli operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca Fetö/Pdy silahlı terör örgütünün kamu mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında;

Örgüt mahrem imamlarıyla operasyonel gsm hat irtibatı olan ve haklarında örgüt üyelik ve iltisaklarını gösteren tanık beyanı, ifade, ankesör/ardışık/ periyodik arama, bylock gibi çeşitli deliller elde edilen 21’i görevde, 1’i istifa, 31’i ihraç olmak üzere toplam 53 şüpheli hakkında Ankara merkezli 16 ilde, 24 Mayıs 2022 tarihinden itibaren eş zamanlı operasyon yapılması ve gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin yakalanmasına ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1522544/fetonun-kamu-mahrem-yapilanmasina-ankara-merkezli-operasyon
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
dayı
24 Mayıs 2022, 15:37
şu ankara büyükşehir belediyesinin şirketlerini ve son 3 yılda istihdam edilen işçileri de bir mercek altına alsanız keşke