Melek Mosso'nun Isparta konseri iptal edildi

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde gerçekleşmesi planlanan konseri iptal edildi.
Editör
|
26 Mayıs 2022, Perşembe - 09:54
Melek Mosso'nun Isparta konseri iptal edildi

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sanatçı Melek Mosso 3 Haziran da kentte bir konser verecekti. 

İlk olarak Melek Mosso'nun Derya Uluğ ve Funda Arar'la birlikte festival programında yer aldığı açıklanmıştı.

Ancak bazı sivil toplum kuruluşları Mosso'nun kentte konser düzenlemesine tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Son zamanlarda Isparta Belediyesi halkımızın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan konserler düzenlemektedir. Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu zamanlarda halkımızın vergileriyle düzenlenen gençlerimizin ahlaki erozyona sebep olan bu tür etkinlikler halkımız nezdinde kabul görmemekte ve rahatsızlık oluşturmaktadır. İlerleyen günlerde düzenlenecek Gül Festivali'nde yer verilecek olan Melek Mosso isimli şarkıcının konseri bu rahatsızlığı ayyuka çıkarmıştır. Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mız da yeri yoktur. Milli ve manevi değerlerimize zarar veren, geleceğimiz olan gençlerimize kötü örnek olan bu konserlerin derhal iptal edilmesini Isparta Halkı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi olarak Isparta Belediyemizden ve Isparta Valiliğimizden talep etmekteyiz." denildi.

Konser iptal edildi

Isparta Belediyesi tepkiler üzerine festival programında değişiklik yaptı ve Melek Mosso konserini iptal etti.

"Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak"

Konseri iptal edilen Melek Mosso, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.Mosso,''Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci, yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.” diyerek tepkisini gösterdi.

Ne olmuştu?

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir konserde kadınların kıyafetlerini eleştirenler hakkında konuşmuştu.Mosso,sahneden “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadeleri kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1531631/melek-mossonun-isparta-konseri-iptal-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.