Kahkahaya hazır olun! Güldür Güldür yeni bölümüyle cumartesi Show TV'de

Komedi severler ekran başına. Yazılan ve sahnelenen skeçlerle seyirciyi kahkaha tufanına sokan, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle cumartesi akşamı Show TV'de.
Ecem Çetin
|
26 Mayıs 2022, Perşembe - 17:05
Kahkahaya hazır olun! Güldür Güldür yeni bölümüyle cumartesi Show TV'de

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Güldür Güldür Show, 9 sezonu ile Show TV'de...  Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. 

İbrahim ergen kızı Yeter'i aşırı sahiplenmeye devam ediyor. Yazlıkta kızını yalnız bırakmaya dayanamayan İbrahim, Ece naz kılığında gruba sızıyor. İbrahim'in başına Ece naz kılığında bu sefer neler gelecek? Kılık değiştirme operasyonu ne kadar başarılı olacak? 

Dünyanın en iyi esnafı Mesut ve yardımcısı Ozan tüm ikna kabiliyeti ve yardımcı ruhu ile görev başında. Jale ile Leman dükkandan hem telefon hem Mesut’u mu alıp çıkacak? Devamlı yanlış yerlere yönlendirilen Kudret’in intikamı nasıl olacak?,

Benzin istasyonunda çalışan Paşa’nın bir günü nasıl geçiyor? Paşa’nın birbirinden farklı müşterilerinin hayatlarında neler oluyor? 

Kibarlığı, iyi niyeti ve nezaketi ile bilinen İsmail, güzel bir kadın gördüğünde ne kadar değişiyor olabilir? Arkadaşları, İsmail’in bu değişimini önleyebilecek nasıl aksiyonlar alacak? İsmail’in içinden çıkan garip adamı yok edebilecekler mi?

Apartman yöneticisi Bilal ve tesisat ustası Fikri yine çok garip bir evin içindeler. Herkesin birbirine cinayet suçu attığı, karmakarışık ilişkiler yumağı içinde neler oluyor? Bilal ve Fikri başlarını derde sokmadan hızlıca ortamdan kaçabilecek mi?

http://www.ankaramasasi.com/haber/1532483/kahkahaya-hazir-olun-guldur-guldur-yeni-bolumuyle-cumartesi-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.