Hakan, Züleyha’yı korumak uğruna canını feda ediyor! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle yarın akşam ATV'de

ATV ekranlarında perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam 20.00' da
Ecem Çetin
|
01 Haziran 2022, Çarşamba - 13:08
Hakan, Züleyha’yı korumak uğruna canını feda ediyor! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle yarın akşam ATV'de

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ büyük finale doğru adım adım ilerlerken, dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 2 Haziran Perşembe akşamı20.00’de 139’uncu bölümüyle ATV ekranında olacak. 

Betül’ün kurşunlarından son anda kurtulan Züleyha, kendisine kurulan tuzağı görerek Betül ve Şermin’i ters köşeye yatırmak üzere Çolak’la işbirliği yapmaya karar verir. Hakan, Abdülkadir’i kaçırmak için gizlice çalışırken, Züleyha’nın durumu öğrenmesi ile çiftin arasında aşılmaz bir duvar örülür! 

Çolak’la birlikte kurdukları oyunla Betül ve Şermin’i rezil eden Züleyha, Hakan’ın kendisiyle vedalaşmak üzere gelişi ile şoke olur. Tam bu sırada intikam almak üzere konağa gelen Betül’ün sıktığı kurşun, Züleyha’nın önüne atlayan Hakan’a isabet eder!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ her perşembe 20.00’de ATV'de.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1546029/hakan-zuleyhayi-korumak-ugruna-canini-feda-ediyor-bir-zamanlar-cukurova-yeni-bolumuyle-yarin-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.