Kaftancıoğlu beraat etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “SaBıKa Holding Broşürü” ile ilgili paylaşımı gerekçe gösterilerek, “Cumhurbaşkanı’na Hakaret” ve “Kamu Görevlilerine Hakaret” suçlamasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.
Onur Çetinkaya
|
02 Haziran 2022, Perşembe - 11:17
Kaftancıoğlu beraat etti

Canan Kaftancıoğlu,sosyal medya hesabından “Kara para, siyaset ve yargı hikayesinin anlatıldığı SaBıKa Holding broşürlerimizi vatandaşlarımızla buluşturacak ve bir daha yaşanmasın diye hep birlikte çalışacağız… Gençler akıttığınız tere sağlık…”yazmıştı.

Paylaşım nedeniyle  Kaftancıoğlu'na 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaftancıoğlu Beraat etti 

Çağlayan İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada hakim karşısına çıkan Canan Kaftancıoğlu,beraat etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, mahkeme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.'' Bu memlekette sabah akşam, yatıp kalkıp halka vatandaşa hakaret edenler yine sabah akşam yatıyorlar ve kalkıyorlar bizlerin hakaret ettiğine dair davalar açıyorlar. Bizi mahkemelere getirmek zorunda bırakıyorlar. CHP olarak bizler, CHP İstanbul İl Başkanı olarak ben hiç kimseye hakaret etmeyiz. Hakaret bizim hem insani hem de parti kültürümüzde yoktur ancak CHP olarak bizler hakikati ve gerçeği söylemek durumda ve zorundayız. Bugünde yargı, siyaset, rüşvet ilişkisinin anlatıldığı bu halkın paralarının nasıl peşkeş çekildiğini halka anlatmak için yaptığımız parti çalışmasından ötürü -dikkatini çekiyorum içinde ne hakaret var- parti çalışmasından ötürü sabah akşam halka hakaret edenler tarafından dava açıldı. Bugünkü davada beraatle sonuçlandı. Hepinize teşekkür ediyorum. " diyerek adliyeden ayrıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1548803/kaftancioglu-beraat-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.