Tansu Çiller: Nureddin Nebati sık sık beni ziyaret ediyor

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, eski Başbakan Tansu Çiller'in sık sık Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kendisini ziyaret ettiğini ve fikirlerini aldığını söylediği aktardı.
Ankara Masası
|
03 Haziran 2022, Cuma - 09:34
Tansu Çiller: Nureddin Nebati sık sık beni ziyaret ediyor

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, siyasete geri döneceği konuşulan eski Başbakan Tansu Çiller'in açıklamalarını köşesine taşıdı.

Takan, Çiller'in yakın çevresine Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili" Ekonomi konusunda dümenin arkasında ben varım. Nureddin Nebati sık sık beni ziyaret ediyor ve fikirlerimi alıyor. Ankara’da ekonomi kurmaylarıyla yapılan toplantılara da katılıyorum” dediğini yazdı.

" Parti kurma fikrinde ısrarlıyım"

Tansu Çiller'in " Benim halkıma vereceklerim var" ifadeleriyle parti kurmaktan vazgeçmediğini aktardığını yazan Takan, şöyle devam etti;

“Bir ara, Tansu Çiller’in parti kurarak veya mevcut küçük partilerden birinin başına geçerek aktif siyasete soyunacağı konuşuluyordu. Hanımefendi, hevesinde hâlâ ısrarcıymış. Diyormuş ki; ’Parti kurma fikrinde ısrarlıyım. 

Kulis bilgisinin teyitli olduğunun altını kırmızı ile çizdikten sonra takdiri, sulu-kuru-gazlı-elektrikli ve bunlar gibi dünya üzerinde var olan her şeyden zamkolik hale gelen sayın ahalimize bırakıyorum!..”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1550474/tansu-ciller-nureddin-nebati-sik-sik-beni-ziyaret-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.