Kuledeki intihar girişimini film gibi izlediler

Antalya’da ailevi sorunlardan dolayı bunalıma girdiği iddia edilen kişi, yaklaşık 35 metre yüksekliğindeki siren kulesine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşlar olayı film gibi izledi.
IHA-20200910AW110716
|
10 Eylül 2020, Perşembe - 09:08
Kuledeki intihar girişimini film gibi izlediler

Olay, Kepez ilçesine bağlı Kültür Mahallesi 3878 Sokak üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre; 35 metrelik siren kulesinde bir kişiyi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Ayaklarını kulenin zirvesinden sarkıtan şahıs zaman zaman kendinden geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. İtfaiye şahsın atlama ihtimaline karşı şişme branda açtı.

Müzakereci polis bir süre sonra itfaiyenin açtığı merdiven ile kulenin tepesine yöneldi. Şahısla görüşen polis sonuç alamayınca geri döndü. İntihar girişiminde bulunan şahıs yakının ikna çabalarına da olumsuz yanıt verdi. Çevredeki vatandaşlar ise yaşananları film gibi izledi. Yoldan geçen bazı motosiklet sürücüleri de araçlarını durdurarak olaya tanıklık etti. 

Bir süre daha kulenin tepesinde kalan şahıs sonrasında merdivenlerden aşağıya indi. Üzeri aranan ve isminin M.Ç. olduğu öğrenilen şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. M.Ç.’nin eşinin evden ayrılıp sığınma evine yerleşmesi sonucu kuleye çıktığı iddia edildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/155300/kuledeki-intihar-girisimini-film-gibi-izlediler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.