Bitmez: Seçim 1. turda bitecek ve açık ara farkla Millet İttifakı kazanacak

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, iktidarın agresif girişimlerle seçim sonuçlarını etkilemek isteyebileceğini vurguladı. O nedenle seçimin ilk turda sonuçlanması gereğine işaret eden Bitmez, "Yüzde 51, 49 şeklinde değil. Anketlerde 56-57 görünüyor. Şaibelere fırsat vermeyecek bir oranla seçimin 1. turda bitmesi gerekiyor. Bunu başaracağız" dedi.
Ecem Çetin
|
07 Haziran 2022, Salı - 13:04
Bitmez: Seçim 1. turda bitecek ve açık ara farkla Millet İttifakı kazanacak

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

" Millet İttifakı yüzde 56'yla 1. turda kazanacak"

2023'te yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı'nın açık ara farkla seçimi kazanacağını söyleyen Bitmez, "Altılı masanın belirleyeceği cumhurbaşkanı adayı ipi göğüsleyecek gibi gözüküyor şuanda. Yüzde 51, 49 şeklinde de değil. Anketlerde 56-57 görünüyor. Şaibelere fırsat vermeyecek bir oranla seçimin 1. turda bitmesi gerekiyor. İkinci tura alışık değil ülkemiz." dedi. 

"Ülke açısından faydalı"

Kaydeden tarafın agresifleşerek yanlış tutuma girebileceğini söyleyen Bitmez şunları söyledi: 

"Kaybeden tarafın seçim olmadan ortaya koymuş olduğu tavır ve davranışlara baktığımız zaman agresifleşmesi, yanlış tutumlara girmesinin muhtemel olduğunu ben düşünüyorum. O açıdan 1. turda seçimin bitmesinin ülke açısından faydalı olduğunu görüyoruz ve hedefliyoruz. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/1557649/bitmez-secim-1-turda-bitecek-ve-acik-ara-farkla-millet-ittifaki-kazanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.