Duş alan kadını dikizlerken kocasına yakalandı

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bodrum kattaki evinde duş alan kadını uzun süre dikizleyen şahış, o sırada evde bulunan kadının kocasına yakalandı. "Valla aklım başımda değildi, ne olur abi beni polise verme" diyen tacizciyi kaldırım kenarına sıkıştıran öfkeli koca, zanlıyı polise teslim etti.
Onur Çetinkaya
|
08 Haziran 2022, Çarşamba - 14:34
Duş alan kadını dikizlerken kocasına yakalandı

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bodrum katta bulunan evinde duş alan kadını, evin penceresini zorlayarak açan ve izlemeye başlayan taciz şüphelisi önce banyo yapan kadın tarafından fark edildi. Kadının olayı, o sırada evde bulunan kocasına bildirmesi üzerine evden öfkeyle çıkan koca, taciz zanlısını suçüstü yakaladı. Kısa süre zanlıyı kovalayan ve kaldırım kenarında sıkıştıran koca, taciz şüphelisine sokak ortasında tokat atmaya başladı. Kavga olduğunu zannederek olay yerine gelen vatandaşların konunun ne olduğunu sorması üzerine öfkeli koca durumu etraftakilere anlattı. Tacizciye sinirlenen vatandaşlar kocayı haklı bularak olaya müdahale etmezken bazı vatandaşlar da cep telefonlarını çıkararak vakayı kayıt altına almaya başladılar. Bir taraftan kocayı ikna etmeye çalışan zanlının diğer taraftan kendini görüntüleyenlere “Kardeşim yapmayın ne olur?” dediği görüldü.

Öfkeli kocanın “Ben evde olmasaydım ne olacaktı? Karıma mı saldıracaktın?” diye sorduğu taciz şüphelisi, “Valla aklım başımda değildi abi. Elini ayağını öpeyim. Ne olur abi beni polise verme.” cevabını verdi. Zanlının bu cevabı, kocayı daha da sinirlendirdi.

Öfkeli adamın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, taciz zanlısını gözaltına aldı. Kocanın şikâyeti üzerine polis ekipleri zanlıyı alarak karakola götürdü.

Görgü tanıklarından İlker Kadir Akyayla isimli vatandaş, olayın sabahın erken saatlerinde cereyan ettiğini, tacizci bir kişinin, evinde duş alan kadını pencereyi zorla açarak dikizlediğini, kadının zanlıyı görünce kocasına haber verdiğini öğrendiklerini, kocanın da zanlıyı yakalayarak polise verdiğini anlattı. Mahalle sakini Akyayla, yetkililerden tacizci ile ilgili gerekeni yapmalarını isteyerek, “Bu şahıs mutlaka gereken cezaya çarptırılmalı.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1561655/dus-alan-kadini-dikizlerken-kocasina-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.