Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti boşanıyor

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında dünyevine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı
Ecem Çetin
|
10 Haziran 2022, Cuma - 11:13
Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti boşanıyor

Geçtiğimiz yıl birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran Zeynep Bastık ve Tolga Akış çiftinden kötü haber geldi. 

Çift, boşanma kararı aldı.  Levent’teki evden ayrılan ve kendine Ulus’ta yeni bir daire kiralayan Bastık kendine yeni bir hayat kurdu.

Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerle ilgili çiftten açıklama geldi. 

Akış, "Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var." ifadelerine yer verdi. 

Tolga Akış, boşanmaya ihanetin mi yol açtığı sorusunu şöyle yanıtladı, "Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep’ten de öyle bir şey çıkmaz."

Bastık ise, "Çıkan boşanma haberleri ile ilgili... Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki; 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!" açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1564760/zeynep-bastik-ve-tolga-akis-cifti-bosaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.