Bir metreden kurşun yağdırdığı genç kadına tek kurşun isabet etmedi

Kurşun yağdırdığı karısını değil, kadın esnafı yaraladı! Olay, Sakarya'da Sapanca Gölü kenarında meydana geldi. Boşanma aşamasındaki karısına kurşun yağdıran saldırgan olay yerinden kaçarken, yakın mesafeden gerçekleştirilen saldırıdan burnu dahi kanamadan kurtulan genç kadının talihi şaşırttı.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2022, Cuma - 15:56
Bir metreden kurşun yağdırdığı genç kadına tek kurşun isabet etmedi

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde boşanma arifesindeki çift, çocukların velayetini konuşmak için Sapanca Gölü'nün kenarında buluştular. Yan yana yürürken belinden silah çıkaran koca bir anda karısına yakın mesafeden kurşun yağdırdı. Genç kadına tek kurşun dahi isabet etmezken, mermilerin isabet ettiği cisim parçaları sebebiyle bir kadın esnaf yaralandı.

Olay dün saat 16.15'te Sakarya'nın Sapanca ilçesine bağlı Özkum Caddesi Sanat Sokağı’nda yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, 35 yaşındaki E.E. isim adam, boşanma aşamasında olduğu 25 yaşındaki karısı M.E. ile çocuklarının velayet durumunu konuşmak amacıyla Sapanca Gölü'nün kenarında buluştular.

Güvenlik kamerası görüntülerinde çiftin bir süre göl kenarında yan yana yürüdükleri, adamın cep telefon konuşması sebebiyle tartışmaya ara verdikleri görülüyor.

E.E'nin cep telefonu konuşmasını beklerken ağır adımlarla yürüyen 25 yaşındaki kadın M.E. bir ara çantasını açıyor ve içine bakıyor. Tam bu sırada E.E. belinde taşıdığı silahı çekiyor ve M.E'ye defalarca sıkıyor.

Kurşunların hedefi olan genç kadının en küçük yara dahi almadan olay yerinden kaçtığı görülürken, silah sesi sonrası olay yerine koşan vatandaşlar yerde yaralı hâldeki esnaf kadına müdahale ediyor.

E.E'nin saldırı sonrası hemen kaçtığı, karısı M.E'nin ise kocasından kısa süre sonra olay yerinden uzaklaştığı, vatandaşların ise yaralı hâldeki N.B. isimli esnaf için etrafa koşuşturdukları güvenlik kamera kayıtlarına yansıyor.

Olayın ihbar edilmesi üzerine saldırı mahalline gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de yaralı esnafa yardım ediyor.

Kadın esnafın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı, saldırgan E.E'nin ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı, saldırganın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1565904/bir-metreden-kursun-yagdirdigi-genc-kadina-tek-kursun-isabet-etmedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.