9 erkek, restoranda 3 kadını acımasızca darbetti!

Çin’in Hubei eyaletinde bir restoranda çete üyesi 9 kişi, akşam yemeğini yiyen 3 kadına önce sözlü tacizde bulundu ardından acımasızca darp etti.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2022, Cumartesi - 15:19
9 erkek, restoranda 3 kadını acımasızca darbetti!

Dün Çin’in Hubei eyaletine bağlı Tangshan kentinde meydana gelen ve 3 kadının tekme tokat dövülerek acımasızca yerlerde sürüklendiği şiddet olayı büyük tepki topladı.

Akşam yemeği için restorana gelen ve yemeklerini yemeye başlayan 3 kadını sözlü olarak taciz eden bir erkek, kadınların tepki göstermesine sinirlendi ve arka masada bulunan diğer çete üyelerine anlattı.

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde 3 kadın, bir çete üyesi tarafından sözlü olarak tacize uğruyor. Çete üyesine tepki gösteren genç kadınlar dönüp yemeklerini yemeye devam ederken, tepki gösterdikleri çete üyesi durumu diğer çete üyelerine anlatıyor. Kadınların yanına giden tacizci şahıs, kendisine tepki gösteren genç kadına saldırarak şiddeti fiili olarak başlatıyor. Restoran dışında bekleyen diğer çete üyeleri de şiddete dahil oluyor ve Çinli 3 kadını saclarından yerlerde sürükleyerek ve tekme-tokatlarda döverek büyük tepki toplayan şiddetin altına imza atıyorlar.

Kadınları saçlarından sürükleyerek restoran dışına çıkaran çete üyeleri, yine saçlarından tutarak kaldırımda sürüklemeye devam ettiği görülüyor.

9'u da yakalanarak gözaltına alındı

Ülke genelinde sosyal medyada en çok paylaşılan görüntü olan şiddet olayı sonrası 9 saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Darp edilen kadınlardan ikisinin durumu ağır olduğu ve hastanede tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Sosyal medya paylaşımlarında vatandaşlar, saldırganların aynı çeteye üye olduklarını, daha önce defalarca restoran sahibini de tehdit ettiklerini belirttiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1568787/9-erkek-restoranda-3-kadini-acimasizca-darbetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.