Dolmuşta genç kadını elle taciz eden şahıs tutuklandı

Sakarya'da dolmuşta 26 yaşındaki genç kadını dolmuşta elle taciz ettiği iddia edilen şahıs tutuklandı.
Mevlüt Peker
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 12:19
Dolmuşta genç kadını elle taciz eden şahıs tutuklandı

Sakarya’da dolmuş içinde yolculuk yaptığı sırada elle taciz edildiğini ileri süren 26 yaşındaki genç kız, zanlıyı cep telefonu kamerası ile kayıt altına almıştı. Genç kızın kendisini görüntülediğini gören şüpheli adam ise dolmuştan hızla inerek uzaklaşmıştı. Polis ekipleri tarafından yakalanan taciz zanlısı tutuklandı ve cezaevine konuldu.

Olay, geçtiğimiz gün Sakarya'da, Serdivan-Adapazarı arasında yolcu taşıyan dolmuşlarda yaşandı. 26 yaşında bir genç kız, arkasında oturan erkek şahsın fiziksel tacizine uğradığını iddia ederek, cep telefonunu çıkartıp zanlıyı kayıt altına aldı. Görüntülendiğini gören şahıs hemen dolmuştan inip uzaklaşmaya çalışırken genç kadın “Siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz? Gel buraya" diye bağırmış, zanlı ise “Çekme beni, bırak” diyerek hızla uzaklaşmıştı.

Tacizcinin yanına kâr kalmamalı

Taciz mağduru genç kadın sosyal medyada görüntüleri yayınlarken şu çağrıyı yaptı:

“Lütfen bu pisliği yayınlar mısınız? Bugün Serdivan dolmuşunda fiziksel taciz etti. Şikâyet ettim. Bulunması için lütfen destek verin. Herkes görsün tanısın, bunun gibiler yüzünden artık evimizden annemize bile gidemeyecek miyiz? Sesimizi duyun, duyurun lütfen. Ağlamaktan halim kalmadı, yanına kâr kalmasın, başka kadınlara kızlara da aynısını yapmasın."

Taciz zanlısı yakalanıp tutuklandı

26 yaşındaki genç kadının paylaşımı ve şikâyeti üzerine polis ekipleri görüntüler üzerinde inceleme yaptı. Genç kadının ifadesinin alınması ve görüntülerin incelenmesi sonrası şüphelinin E.K. olduğu belirlendi ve zanlı yakalanarak gözaltı uygulandı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1572310/dolmusta-genc-kadini-elle-taciz-eden-sahis-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.