Erhan Sarıgöl: Ortada Mansur Yavaş ve ekibi yok

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Ankara'da yaşanan yoğun yağışlarla mücadelede Ankara Büyükşehir Belediyesinin iyi bir sınav vermediğini belirterek "Ortada olmayan bir ASKİ, Mansur Yavaş ve ekibi var" dedi.
Ankara Masası
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 14:43
Erhan Sarıgöl: Ortada Mansur Yavaş ve ekibi yok

Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu olan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Ankara Büyükşehir Belediyesini (ABB) hedef aldı.

Sarıgöl, Ankara'da günlerdir etkili olan yağış nedeniyle yaşanan selin ardından ABB'nin alt yapı çalışmaları başta olmak üzere asli işlerini yapmadığının ortaya çıktığını söyledi.

"A BB sadece bir binadan ibaret değil" ifadelerini kullanan Sarıgöl, "Bir belediye başkanı sahaya çıkmalı vatandaşıyla hemhal olmalı. Başkan halkın içine karışmalı. Mansur Yavaş algı operasyonu yapıyor." diye konuştu.

Sarıgöl "Ortada olmayan bir ASKİ, ortada olmayan bir Mansur Yavaş ve ekibi var." ifadelerini kullandı.

"Bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz"

Mamak'ta mazgalların üstünün kapatıldığını iddia eden Sarıgöl "Dereboyu’nda mazgalların üzerinin kapandığını, arabaların mazgallara düştüğünü, herhangi bir tedbirin alınmadığı gördük.  Bunlardan kaynaklı üzücü durumlar ortaya çıkıyor. Dükkanlarını evlerini su basan insanlar var. Biz Mamak Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." şeklinde konuştu.

ABB yönetiminin geçmiş dönemi eleştirmesine ilişkin ise Sarıgöl "AK Parti’nin 25 yıldır yaptığı hizmetler ortadadır." dedi. 

Sarıgöl, yapılmayan hizmetlerin bedellerinin sürekli geçmiş döneme atıldığının altını çizdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1572794/erhan-sarigol-ortada-mansur-yavas-ve-ekibi-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.