Biden: Zelenskiy duymak istemedi

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin, Amerikan istihbaratının sağladığı "savaş yaklaşıyor" istihbaratını duymak istemediğini söyledi.
Mevlüt Peker
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 16:21
Biden: Zelenskiy duymak istemedi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin, "Rusya savaşa hazırlanıyor" şeklinde Amerikan istihbaratının elde ettiği bilgileri duymak istemediği iddiasında bulundu.

ABD Başkanı Biden, Los Angeles'ta Demokratlar tarafından düzenlenen bağış etkinliğinde Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rusya-Ukrayna Savaşı ile ilgili olarak "2. Dünya Savaşı'ndan bu tarafa en büyük savaş" ifadesini kullanan Joe Biden, birçok kişinin bu fikri abartılı bulabileceğini belirterek, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna sınırını geçeceğine dair birçok veri elde ettiklerini, saldırının kesinliğinden hiç şüphelerinin bulunmadığını ve bu istihbaratı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile paylaştıklarını ancak Ukraynalı liderin bunu duymak istemediğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1572909/biden-zelenskiy-duymak-istemedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.