CHP'de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ihraç kararıyla disipline sevk edildi

CHP'nin dün yapılan MYK toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline verilmesi kararı çıktı.
Onur Çetinkaya
|
14 Haziran 2022, Salı - 10:32
CHP'de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ihraç kararıyla disipline sevk edildi

Son dönemde açıklamalarıyla gündem olan CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MYK toplantısında alınan karar doğrultusunda kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

''Canlı müzik mümkün olduğu kadar yapılmasın''

Bolu Belediye Meclisi toplantısında eğlence ve yeme içme mekanlarındaki canlı müzik ücretlerinin belirlenmesi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Canlı müzik mümkün olduğu kadar yapılmasın. Canlı müziği özendirmeyelim. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok” demişti.

Diğer yandan Özcan'ın  geçtiğimiz aylarda sığınmacılar ve  AK Partili kadın üyeye söyledikleriyle tepki toplamış, hakkında “nefret ve ayrımcılık” suçlamasıyla soruşturma başlatmıştı. 

Açıklamayı Torun yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Özcan'ın parti sorumluluğu ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, “kesin ihraç” istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oybirliği ile karar verildiğini duyurdu.

Torun, Özcan'ın daha önce de başka olaylar nedeniyle sözlü olarak uyarıldığını bir kez de ceza aldığını da hatırlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1577460/chpde-bolu-belediye-baskani-tanju-ozcan-ihrac-karariyla-disipline-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.