Yabancı uyruklu genç Taksim'de böyle öldürüldü

Taksim’de yaşanan korkunç cinayet cep telefonu kameralarına yansıdı. İki grup arasında alacak-verecek meselesinden çıkan kavga sırasında yabancı uyruklu bir kişi kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.
Mevlüt Peker
|
15 Haziran 2022, Çarşamba - 11:12
Yabancı uyruklu genç Taksim'de böyle öldürüldü

Olay, önceki gün Beyoğlu Taksim Meydanı’nda saat 22.30 civarlarında meydana geldi. 21 yaşındaki yabancı uyruklu Sultan Cubne ile Ömer S. Taksim Meydanı'nda alacak-verecek meselesinden tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce iki tarafın da arkadaşları Taksim Meydanı'na geldi. Kalabalık tarafların birbirine doğrudan saldırması üzerine ortalık karıştı ve kargaşa sırasında Sultan Cubne kalbinden bıçak darbesi alarak yere yığıldı. Kanlar içinde kalan 21 yaşındaki gence olay yerinde bulunan vatandaşlar müdahale ederken bazı vatandaşlar da kavgadan saniyeler önce olay yerinden geçen ambulansı ıslık çalarak durdurmak istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı gence müdahale etti.

Ağır yaralanan yabancı uyruklu genç, olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası ambulansa konularak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü ve ameliyata alındı. Sultan Cubne isimli genç ameliyat masasından kalkamayarak hayatını kaybetti.

Sultan Cubne'yi kalbinden bıçakladığı ve hemen olay yerinden kaçtığı belirlenen katil zanlısı Ömer S, polis ekiplerinin iz sürmesi sonucu Şehit Muhtar Bey Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri ayrıca kavgaya karışan 4 zanlıya da gözaltı uyguladı. Şüpheliler Emniyet'e götürülürken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1582175/yabanci-uyruklu-genc-taksimde-boyle-olduruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.