Hakan Ural: Beni yıldırma ihtimaliniz sıfır

Son dönemde gelen eleştirilere canlı yayında cevap veren Hakan Ural, demediğim bir şey için bile özür dilemek zorunda kaldığını, kendisine yapılan linci ancak özür dileyerek durdurabildiğini belirterek, "Ölümü göze aldım, beni yıldırma ihtimaliniz sıfır” diye konuştu.
Mevlüt Peker
|
16 Haziran 2022, Perşembe - 14:20
Hakan Ural: Beni yıldırma ihtimaliniz sıfır

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı'nın üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında kendisiyle ilgili eleştirilere cevap veren Hakan Ural, demediğim bir şey için bile özür dilemek zorunda kaldığını, kendisine yapılan linci ancak özür dileyerek durdurabildiğini belirterek, "Ölümü göze aldım, beni yıldırma ihtimaliniz sıfır” ifadelerini kullandı.

Sağlıkçılarla ilgili yorumundan ötürü gelen eleştirilere işaret eden Hakan Ural, “Bir kişinin özelinde yaptığı ne kadar yanlış dedim. Aldılar, ‘bütün sağlıkçılardan özür dile Hakan’ dediler. Sanki ben sağlıkçılara bir genelleme yaparak küçümsemişim gibi bir algı oluşturdular. ‘Demediğim bir şey için bile özür dileyebilirim’ diyecek kadar insanımı ve halkımı seven bir insanım. Onların köpürtmeye çalıştığı linçi özür dileyerek durdurdum” şeklinde konuştu,

Yayın sonunda çalınan mehter marşı ile ilgili eleştirilere de cevap veren Hakan Ural, Z kuşağı için yapmış olduğu yorumunun da başka tarafa çekildiğini belirterek, yapılan bir röportajda gençlerin siyasi tarihle ilgili cevaplarına yönelik konuştuğunu anımsattı. Hakan Ural sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sorularla o kadar alakasızlar ki kahkaha atanlar vardı. Ben de döndüm dedim ki ‘Bu kadar farkındalığı olmayanlar neye istinaden oy kullanacak? Tasarrufta bulunsun kullanmasın. Ama bir de farkında olup bilenler var, onlar da istediği partiye oy versin’ dedim. Bu yorumumu 'Hakan Ural Z kuşağı oy kullanmasın dedi' başlığıyla başka yöne çevirdiler."

“Bunlar kötü insan” ifadesini kullanan Hakan Ural, söylediklerine hiçbir cevabı olmayanların dönüp dolaşıp "askerlik" meselesine geldiklerini de belirterek, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Askerlik yapalı 28 sene olmuş. Van’da 18 ay askerlik yaptım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki ‘Hakan askerlik yapmadı’ diyorlar. Beni yıldırma ihtimaliniz sıfır. Ben ölümü göze aldım, hayatımı koydum. Vatanımı, milletimi seviyorum. Kendi bildiğim doğruları sorumluluk duygusuyla dile getiriyorum. Ölmek var, dönmek yok.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1585015/hakan-ural-beni-yildirma-ihtimaliniz-sifir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.