Davutoğlu’nun mikrofonlarla imtihanı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Osmaniye Teşkilatı'nın 2. kuruluş yıl dönümü için hazırlanan programa katıldı. Eline aldığı mikrofonların bozuk çıkması üzerine sesini duyuramayan Davutoğlu, üçüncü mikrofonun verilmesiyle konuşmasını sürdürebildi.
Mevlüt Peker
|
16 Haziran 2022, Perşembe - 16:49
Davutoğlu’nun mikrofonlarla imtihanı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Osmaniye Teşkilatı'nın 2. kuruluş yıl dönümünde gerçekleştirilen programında mikrofonların azizliğine uğradı. Ahmet Davutoğlu ancak üçüncü mikrofonun eline verilmesi sonrası konuşmasını sürdürdü.

Gelecek Partisi Osmaniye Teşkilatının 2. kuruluş yıl dönümü için hazırlanan programına katılmak için Osmaniye’ye gelen Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, programın düzenlendiği düğün salonu önünde partilileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Düğün salonunda kendisini bekleyen partilileri de selamlayan Ahmet Davutoğlu, ardından yerine oturdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açış konuşması İl Başkanı Mustafa Saygılı tarafından yapıldı. Konuşması sırasında hiçbir sorun yaşamayan Mustafa Saygılı'nın ardından kürsüye çıkan Ahmet Davutoğlu, yaptığı kısa selamlama konuşması sonrası Mersin’de bir Yörük kadın ile yaşadığı diyaloğu anlatmaya başladı ancak hikaye, Davutoğlu'nun elindeki mikrofonun bozulmasıyla yarım kaldı.

Ahmet Davutoğlu, ses kontrolü için çalışmayan mikrofona defalarca vurdu fakat panik havasında kısa süreli yaşanan koşuşturmacaların ardından üçüncü mikrofon getirildi. Ahmet Davutoğlu'nun ilk iki mikrofonun arızalanması sebebiyle sinirlendiği ve mikrofonu bırakarak konuşmasına çıplak sesle devam etmeye çalıştığı görüldü. Davutoğlu bu sırada eline uzatılan üçüncü mikrofonun çalışmasıyla konuşmasını tamamladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1585293/davutoglunun-mikrofonlarla-imtihani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.