Sarhoş, uçakla kavga etti: Uçsana len!

Alkolün etkisiyle restoran olarak faaliyet gösteren uçağa bağıran adam, “Uçsana, daha uçamıyorsun” diyerek duran uçakla kavga etti.
Mevlüt Peker
|
17 Haziran 2022, Cuma - 13:33
Sarhoş, uçakla kavga etti: Uçsana len!

Sakarya’da daha önce benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Alkollü olduğu değerlendirilen bir şahıs, kıraathane ve restoran olarak faaliyeti gösteren uçakla kavga etti. Uçma fonksiyonu bulunmayan uçağa karşı, “Uçsana... Daha uçamıyorsun” diye bağıran vatandaşın hâli cep telefonu kamerasıyla baştan sona kayıt altına alındı.

Güldüren olay, gece vakitlerinde Sakarya ilinin Adapazarı ilçesinde yer alan Aziz Duran Parkı içinde yaşandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Uçak Restoranı ve Kıraathanesinin önüne gelen ve alkollü olduğu değerlendirilen bir vatandaşın uçakla kavgası şaşırttı. Uçuş görevi sona ererek hurda olarak satılan ve vatandaşlara hizmet vermek amacıyla restorana dönüştürülen Airbus 300B4-203 tipi yolcu uçağına yaklaşan bir adamın bir anda, “Bütün biletleri yak. Benimkini de yak. Daha uçamıyorsun. Uç, uç ki bana tüm güzelliklerini göster.” şeklinde bağırmaya başladı. Vatandaşın, uçağa karşı çıkışlarına şahit olan çevredeki vatandaşlardan biri ise o anları cep telefonunun kamerası ile kayıt altına aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1587430/sarhos-ucakla-kavga-etti-ucsana-len
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.