Deniz Atabay'ın tutuklandığı iddiası

Kendisinden iş isteyen kadına tecavüz ettiği öne sürülen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın tutuklandığı iddia edildi. Söz konusu iddia ilk ağızdan yalanlandı.
Ankara Masası
|
11 Eylül 2020, Cuma - 12:46
Deniz Atabay'ın tutuklandığı iddiası
CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın kendisinden iş isteyen kadına tecavüz ettiği iddiası ardından tutuklandığı öne sürüldü. İddiaya ilk ağızdan yalanlama geldi. Görevinin başında olduğunu söyleyen Atabay, "Kaymakam Bey ve Emniyet Müdürlüğü ile de görüştüm. Bu kumpas çetesinin uydurduğu yalan. Bunların haysiyetleri bu kadar. Bu tip hareketleri ile nasıl bir kumpas kurmaya kalktıklarını halkımız da görmektedir” dedi.


Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Z.Y. isimli kadın kendisine uyuşturucu içirildiğini ve sonrasında şantajla tecavüze uğradığını öne sürmüştü. Ahmet Deniz Atabay ise iddiaları yalanlamış, "Ben bunlara asla pabuç bırakmayacağım. Eğer ben böyle bir suç işlediysem devletin ilgili kurumları benimle ilgili işlemi yapsın" demişti. İddialar üzerine harekete geçen İçişleri Bakanlığı, iki müfettiş görevlendirmişti.
http://www.ankaramasasi.com/haber/159079/deniz-atabayin-tutuklandigi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.