"Yerli Leonardo DiCaprio" Arda Kural, setlere döndü

"Yerli Leonardo DiCaprio" olarak anılan oyuncu Arda Kural, yeni filmi “Yıldızlara Bak” ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor.
Mevlüt Peker
|
21 Haziran 2022, Salı - 09:38
"Yerli Leonardo DiCaprio" Arda Kural, setlere döndü

Bir dönem ekranlarda boy gösterdiğinde “Yerli Leonardo DiCaprio” olarak anılan oyuncu Arda Kural, psikoz teşhisinin konulması sonrası setlere ara vermek zorunda kalmıştı. Oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Altan Erkekli’nin de olduğu “Yıldızlara Bak” isimli filmle seneler sonra beyaz perdeye dönen Arda Kural, “Setlere dönmek çok güzel bir duygu. Burada güzel şeyler yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türk sinema tarihine “Yerli Leonardo DiCaprio” olarak geçen oyuncu Arda Kural, yaşamış olduğu hastalık sebebiyle sinemaya uzun süre ara vermak zorunda kalmıştı. Ünlü oyuncu Arda Kural'a psikoz teşhisinin konulması sonrası senelerce ekranlara çıkamazken, sevenlerinin mutlu olacağı bir haber geldi. Ünlü oyuncu Altan Erkekli gibi usta isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı “Yıldızlara Bak” sinema filminin çekimlerine Arda Kural ile başladı. Yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel’in oturduğu dram türündeki yapımda başrol oyuncusu olarak görev alan Arda Kural, filme kendi yaşamından kesitler aktaracak. “Yıldızlara Bak” sinema filmi 28 Ekim'de sevenleriyle buluşacak.

“Çok güzel bir film ve güzel bir anlamı var”

“Yıldızlara Bak” sinema filmi ile ilgili açıklama yapan Arda Kural, “Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi. Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik. Güzel olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Setlere dönmek çok güzel bir duygu”

Yeniden setlere dönmenin nasıl bir his olduğu sonulan ünlü oyuncu Arda Kural, “Setleri özlemişim gerçekten. Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim” açıklamasında bulunarak yeni projelerin olabileceğine işaret etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1593601/yerli-leonardo-dicaprio-arda-kural-setlere-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.