AK Parti'den "Pınar Gültekin" açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pınar Gültekin cinayeti davasında mahkeme tarafından verilen kararla ilgili açıklamada bulundu. Ömer Çelik, "Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz" dedi.
Mevlüt Peker
|
21 Haziran 2022, Salı - 13:32
AK Parti'den "Pınar Gültekin" açıklaması

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Pınar Gültekin cinayeti davasında mahkeme tarafından verilen karara dair, "Yargı mekanizması, kararların en isabetli şekilde tamamlanması için kendi içinde değerlendirme süreçlerini hukuka uygun şekilde çalıştırmaktadır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya platformu Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımla, Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşice katledilmesiyle ilgili davada mahkeme tarafından verilen kararı yorumladı.

"Mahkemelerin eksik ya da yanlış bulduğumuz kararlarının yeniden değerlendirilmesi için yargının kendi mekanizmaları ve süreçleri vardır." diyen Ömer Çelik, şunları belirtti:

"Yargı mekanizması kararların en isabetli şekilde tamamlanması için kendi içinde değerlendirme süreçlerini hukuka uygun şekilde çalıştırmaktadır. Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı mekanizması çalışmaktadır. Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz. Pınar Gültekin'e bir kere daha Allah'tan rahmet diliyor, ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaştığımızı ifade etmek istiyorum. Bu vahşi cinayeti bir kere daha lanetliyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1596163/ak-partiden-pinar-gultekin-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.