Hırsız kaçarken cüzdanını düşürdü

Metrobüsle hırsızlığa giden zanlılardan biri, kaçarken cüzdanını düşürdü. Tüm kaçış güzergâhları güvenlik kameralarından izlenen zanlılar, İstanbul Kart kayıtlarından yakalandılar.
Mevlüt Peker
|
21 Haziran 2022, Salı - 14:49
Hırsız kaçarken cüzdanını düşürdü

İstanbul Bahçelievler'de metrobüsle gittikleri evi soyan 3 zanlı İstanbul Kart kayıtlarına bakılarak yakalandı. Zanlıların metrobüse binişleri ve olaydan sonra kaçış anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgilere göre, Seyhan K. isimli vatandaşın Bahçelievler'de bulunan evi 5 Haziran Pazar günü 3 hırsızın hedefi oldu. Seyhan K'nın evine giren hırsızlar, evde bulunan nakit paraları ve altınları çalarak evden ayrıldı.

Ancak kaçan hırsızlık zanlılarından biri koştuğu sırada cüzdanını düşürdü. Hırsızların kaçış güzergahında bulunan tüm güvenlik kameraları kayıtlarını izleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıların Şirinevler'den Bahçelievler'e metrobüsle geldiğini belirledi.

Zanlıların kimlikleri ise İstanbul metrobüslerine binerken kullandıkları İstanbul Kart kayıtlarından tespit edildi.

27 yaşındaki Alper İ, 22 yaşındaki Engin K. ve 14 yaşındaki S.Ç.Ö. yakalanarak gözaltı uygulandı.

Zanlıların sabıka kayıtlarına bakan polis, yaşlarıyla ters orantılı olarak suç kayıtlarının olduğunu gördü. Zanlılardan 27 yaşındaki Alper İ.'nin daha önce 15, 22 yaşındaki Engin K.'nin 18, 14 yaşındaki S.Ç.Ö.'nün ise 23 suç kaydı çıktı.

Mahkemeye çıkarılan Alper İ. ile Engin K. tutuklanırken, yaşı 18'den küçük suç makinesi S.Ç.Ö. ise adli kontrol koşuluyla salıverildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1596302/hirsiz-kacarken-cuzdanini-dusurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.