Soner Arslanargun​: Mansur Yavaş kamu zararıdır

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun​, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Ankara'ya 5 kayıp yıl yaşattığını belirterek "Parayla geri alınamayacak şey zamandır. Türkiye'nin başkentine 5 kayıp yıl yaşatmaya kimsenin hakkı yok. O yüzden Mansur Yavaş'ın bizzati kendisi kamu zararıdır." dedi.
Ankara Masası
|
21 Haziran 2022, Salı - 13:25
 Soner Arslanargun​: Mansur Yavaş kamu zararıdır

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun , Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Programının başında ülkenin genel ekonomik durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Arslanargun, AK Parti'nin uyguladığı ekonomi programının meyvelerinin yıl sonunda alınacağını belirtti. Arslanargun "AK Parti olarak uyguladığımız sistemle yıl sonundan halkımız rahatladığında, sözümüzü tuttuğumuz ortaya çıkacak." dedi.

Sincan'da bir işsizlik olduğunun ancak gelen kişilere yardım etmeye çalıştıklarını ifade eden Soner Arslanargun "İş başvurusunda bulunanlar var biz de işveren ile iş arayanı buluşturuyoruz. Sincan organizede 40 bin kişi çalışıyor, 2,3 bin civarında bir açık olduğu da ortada. Bize genelde belediyede iş için geliyorlar. Ancak belediyede herkesi istihdam edemeyiz. Sincan Belediyesinin iş garantili kursları mevcut. Bazen yeterince başvuru bulamayız." şeklinde konuştu.

"Herkes ekmeğe muhtaç algısı yapılıyor"

Sincan'da sosyal yardım alanların sayısında bir artış olduğunun doğru olduğunu belirten Arslanargun, herkesin yardıma muhtaç hale geldiği iddialarına ise karşı çıktı.

Yardım konusu üzerinden bir algı yapılmaya çalışıldığının altını çizen Arslanargun "Sincan’daki Yunus Emre Mahallemizde bir halk ekmek büfemiz var. Buraya ekmek 12’de gelmesi gerekirken 1’de geliyor. Vatandaş da ekmek gelecek diye beklerken, onların videosunu çekerek herkes ekmeğe muhtaç algısı yapılıyor. Öyle bir şey yok." diye konuştu.

" Ömer başkandan özür bekliyorum"

Arslanargun, Sincan'daki teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi verirken, 7/24 sahada olduklarını vurguladı. Sincan'ın AK Parti'nin en güçlü olduğu ilçelerden biri olduğuna vurgu yapan Soner Arslanargun, yüzde 60'lık oy oranını 70'lere çıkarmak için çalıştıklarını ifade etti.

CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz'ın 'Sincanlı kandırıldığının farkında" sözlerine de tepki gösteren Arslanargun "Sincanlı kandırılıyor, sözlerinden dolayı Ömer başkandan özür bekliyorum. Sincan halkı kandırılacak kadar basit insanlar mı? Diğer ifadeleri düzeltilebilinir ancak bu ifadeleri kendisi düzeltebilir. Özür bekliyoruz. Sincan halkı kandırılıyor ithamı doğru değil" şeklinde konuştu.

" Mansur Yavaş kamu zararıdır"

"Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan'a gerekli yatırımları yapıyor mu?" sorusuna ise Arslanargun şöyle yanıt verdi;

Büyükşehir belediye başkanının kendi bulamadığı projeleri ben nasıl bulayım. Sosyal medyayı kapatın Mansur Yavaş ve ABB yok olur. Sadece Sincan’da değil, o kadar ekipman olmasına rağmen Ankara’da projeleri bulunmuyor. Mansur Yavaş değil, ekibi de beceriksiz. Yavaş önce ABB’yi hak etsin sonra cumhurbaşkanlığı düşünsün.

Mansur Yavaş kamu zararıdır. Parayla satın alınamayacak şey zamandır. Ankara’nın 3 yılı boşa gitti, 2 yıl daha sürecek, 5 yılımız boşa gitmiş olacak. Türkiye'nin başkentine 5 kayıp yıl yaşatmaya kimsenin hakkı yok. O yüzden Mansur Yavaş'ın bizzati kendisi kamu zararıdır.

"PKK'lıların üzerinde Sincan Belediyesinin kıyafetleri vardı"

CHP ilçe Başkanı Ömer Yılmaz'ın , Sincan Belediyesinin kendileri olduğu dönemden bahsetmesine de tepki gösteren  Arslanargun, "1989-94 yılları arasında yaptıklarını anlatıyorlar. O dönem çöp, çukur, çamur demekti. Biz aldığımız da böyleydi. Vatandaşlar araştırsın, terör örgütü PKK’nın üzerinde Sincan Belediyesinin kıyafetleri vardı. Sincan'da değil, Kandil'de Kuzey Irak'ta. Biz oradan aldık bu belediyeyi" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1596361/soner-arslanargun-mansur-yavas-kamu-zararidir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.