Şans, tembel hırsızın ayağına kadar geldi

Ayakkabı çalmaya gelen ancak üşengeçliği sebebiyle asansöre binen hırsız, asansörde unutulan otomobil anahtarını görünce aracı çalarak olay yerinden uzaklaştı.
Mevlüt Peker
|
21 Haziran 2022, Salı - 18:10
Şans, tembel hırsızın ayağına kadar geldi

Bursa'da tembel hırsız, ayakkabı çalmak amacıyla girdiği binada üşengeçliği sebebiyle katlara merdivenden değil, tek tek asansörle çıkmak istedi. Asansörde otomobil anahtarı unutulduğunu gören hırsız, mesleği gereği bu hatayı affetmedi ve otomobili çalarak mahalleden hızla uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Bursa merkez Osmangazi ilçesine bağlı Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi'nde önceki gece 23.30 sıralarında bir apartman yaşandı.

Alınan bilgilere göre, apartmana giren tembel hırsız, ayakkabı çalmayı planladığı katlara asansörle tek tek çıkmak istedi. Bindiği asansörde bir otomobil anahtarı gören hırsız, ayakkabı çalma planını bıraktı ve hızlı dışarıya çıktı. Anahtarın uzaktan kumandasındaki kilit açma tuşuna basarak hangi otomobile ait olduğunu tespit eden hırsız, kilidi açılan araca binerek hızla uzaklaştı.

Tembel hırsızın şansının ayağına kadar geldiğini belirten mağdur Hayrullah Aras, şunları söyledi:

"Saat 23.30 sıralarında aracı buraya getirdim. Anahtarı eniştemin oğluna teslim etmek için asansöre bıraktım. Daha sonra çıkacağı kata bastım. Oğlu da anahtarı alacağı sırada uyuya kalmış ve anahtar asansörde kalmış. Daha sonra apartmana hırsız girip önce anahtarı sonra arabayı çalmış. Hırsız da üşengeç olduğu için ayakkabı çalacağı katlara asansörle çıkıyor. Bu şekilde aracın anahtarını alarak aracı çalıyor. Polis ekiplerine şikayette bulunduk. Polis ekipleri kent güvenlik ve plaka tanıma sisteminden otomobili Mudanya Burgaz'da buldu. Çok teşekkür ederiz"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1596593/sans-tembel-hirsizin-ayagina-kadar-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.