Carvalho'ya yakın takip

Fenerbahçe’nin golcüsü Samatta’ya talip çıktı. Sarı lacivertliler diğer yandan Real Betisli Carvalho’dan haber bekliyor.
Ersin Küçükbarak
|
22 Haziran 2022, Çarşamba - 10:47
Carvalho'ya yakın takip


Fenerbehçe Jorge Jesus ile anlaşmasının ardından gözünü transfere çevirdi. Bir yandan elindeki oyunculardan göndermek istedikleri üzerinde çalışan yönetin diğer taraftan yeni transferler için çaba harcıyor.

Antwerp'te kiralık oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye dönen Mbwana Samatta'ya talip çıktı.

NTV Spor; Suudi Arabistan Ligi'nden iki ekibin 29 yaşındaki golcüye talip olduğunu duyurdu.

Samatta'nın tüm maaşını karşılamak şartıyla bir yıllığına bedelsiz kiralamayı düşünen Suudi Arabistan Ligi temsilcileri kısa süre içerisinde Fenerbahçe'ye teklif yapacak.

Real Betis Carvalho’yu elinde tutmak istiyor

Öte yandan Fenerbahçe Jorge Jesus'un ön libero pozisyonu için ısrarla istediği William Carvalho konusunda gelişmeleri yakından takip ediyor.

İspanyol basını, Real Betis'in 1 sene sözleşmesi kalan oyuncuyu elinde tutmak için kontrat uzatma teklifi yapacağını yazdı.

Portekizli oyuncunun bu teklife yanaşmaması halinde Real Betis'in Fenerbahçe ile Fulham'dan gelen teklifleri değerlendirebileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe’den yalanlama

Bu arada Rus basını, Zenit'ten ayrılan golcü Artem Dzyuba'nın Fenerbahçe'ye imza atacağını öne sürdü.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ise Rus basınına yaptığı açıklamada, haberleri kesin bir dille yalanladı.

Fenerbahçe’de Mesut Özil cephesinde de hareketlilik var.

Sosyal medyada sarı lacivertlileri bırakan Özil, takımını yeniden takibe aldı.

Özil bir de açıklama yaptı.

Mesut Özil paylaşımında şunları ifade etti:

"Zamanımın gelmesini bekliyorum"

"Kamuoyunda şahsımla ilgili yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve camiamızı doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmak istedim.

Öncelikle bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum.”

“Fenerbahçe'ye hizmet etmek en büyük arzumdur”

“Ben Fenerbahçe'ye ve vatanım Türkiye'ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe'de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım.

Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe'ye hizmet etmek en büyük arzumdur.

Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1597002/carvalhoya-yakin-takip
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.