Serena Williams galibiyetle döndü

Sakatlığı sebebiyle bir senedir tenis kortlarına çıkamayan dünyaca ünlü Amerikalı tenisçi Serena Williams, tenis maçlarına galibiyetle dönüş yaptı.
Mevlüt Peker
|
22 Haziran 2022, Çarşamba - 12:20
Serena Williams galibiyetle döndü

Yaşadığı ciddi sakatlık sebebiyle bir sene boyunca tenis kortlarından uzak kalan Amerikalı ünlü tenisçi Serena Williams, İngiltere'de gerçekleştirilen Uluslararası Eastbourne Turnuvası'na katıldı.

Çift kadınlar ilk tur mücadelesinde Serena Williams, dünya 3 numarası olan ve form ve performansıyla son dönemin öne çıkan tenisçilerinden Tunuslu Ons Jabeur ile partner oldu.

İspanyol rakip Sara Sorribes Tormo ile Çek rakip Marie Bouzkova'yı 2-6, 6-3 ve 13-11'lik setlerle 2-1 yenen Williams-Jabeur çifti, isimlerini üst tura yazdırdılar.

23 grand slam şampiyonluğunu kariyerine yazdıran Serena Williams, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, "Bu maçtan keyif aldım. Rakiplerimiz çok iyi oynadı. İlk setten sonra oyunda kalmaya çalıştık ve başardık." ifadelerini kullandı.

Geçen sene çıktığı sezonun 3'üncü grand slam turnuvası Wimbledon'da yaşadığı son derece ciddi sakatlık sebebiyle bir sene kortlardan uzak kalan 40 yaşındaki ünlü tenisçi Serena Williams, bu sezon 27 Haziran Pazartesi günü başlayacak aynı turnuvaya "özel davetiye" ile katılacak.

Serena Williams-Ons Jabeur ikilisi, Uluslararası Eastbourne'ün çeyrek finalinde ise Tayvanlı Hao-Ching Chan ve Japon Shuko Aoyama ile çiftiyle karşılaşacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1597240/serena-williams-galibiyetle-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.