Drone ile balık avını palamut kazandı

İki arkadaş "drone ile balık avlanır mı?" diye test etmek istedi ve drone'un ayaklarına misina bağlayıp uçurdu. Kafadarlar balık avlamayı başardı ancak güçlü çıkan palamut, drone'u suyun altına çekince günün kazananı balık oldu.
Mevlüt Peker
|
22 Haziran 2022, Çarşamba - 15:06
Drone ile balık avını palamut kazandı

Olta kullanmadan sadece drone ile balık tutmak isteyen sportif balıkçılar, olta iğnesini bir palamutun tutmasını sağladılar ancak güçlü çıkan palamut drone'u suyun altına doğru çekerek düşürdü. O anlar yine teknede bulunanlar tarafından kaydedildi.

Antalya'da sportif balıkçılık yapan iş adamı Suat Yiğit ve drone pilotu olan arkadaşı Serhat Çığgın, drone ile balık tutmayı denemek istediler. İki arkadaş olta yerine misinayı drone'un ayağına bağlayarak balık tutmak için uğraştılar. 4 gün boyunca suyun yüzeyinde görünen balıkları avlamak için tekneyle ava çıkan iki arkadaş, en sonunda gördükleri balığı drone ile Trolling (sırtı çekme) yöntemiyle tutmak istedi. Fakat palamut drone'u su yüzeyine doğru çekmeye başladı. Palamut güçlü, drone motoru ve bataryası güçsüz olunca drone irtifa kaybı yaşadı ve denize gömüldü. Drone'un deniz yüzeyinden aşağı doğru yok olduğu anlar aksiyon kamerası tarafından böyle kaydedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1597504/drone-ile-balik-avini-palamut-kazandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.