Aylin Nazlıaka'dan Melih Gökçek'e yanıt

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP’liler tarafından bir kadının tecavüze uğradığı ancak Aylin Nazlıaka’nın buna sesiz kaldığına ilişkin sosyal medya paylaşımına cevap verdi. Nazlıaka, “Aslında tartıştırmak istediği sorun değil, o sorunla ilgili andığı kişidir. Melih Gökçek'in hedefi Aylin Nazlıaka'dır. Melih Gökçek'in hedefi tacizciler tecavüzcüler değildir. Çünkü onun bu konuda en ufak bir duyarlılığı yoktur” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
22 Haziran 2022, Çarşamba - 18:03
Aylin Nazlıaka'dan Melih Gökçek'e yanıt

Aylin Nazlıaka, Ankara masası Gündem Programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Melih Gökçek’in “Edirne’deki selzede bir kadına CHP’liler tecavüz etti. Kadın hakları savunucusuyum diye çıkıyorsun Aylin Nazlıaka çıkıp konuşsana” şeklindeki sosyal medya paylaşımının hatırlatılması üzerine, Nazlıaka, Gökçek’in siyasetin kenarına itilmiş durumda olduğunu söyledi.

“Kendi partilileri bile artık ne söylüyor diye dönüp bakmıyor” diyen Nazlıaka, Melih Gökçek’in kendini tekrar gündeme taşıma ve siyasetin öznesi haline getirmeye çabaladığını belirtti.

Aylin Nazlıaka şunları söyledi:

“Melih Gökçek, toplumsal duyarlılığı sıfır bir insandır”

“Melih Gökçek, toplumsal duyarlılığı sıfır olan sadece ve sadece toplumu değil, kendini bir yerlere taşımak için siyaset yapan bir insandır. O toplumu daha aydınlık bir yere taşıyayım, insanları refaha kavuşturayım, daha iyi bir yaşam sağlayayım onlara diyerek belediye başkanlığı yapmamıştır.”

“Kendini ve şürekasını zenginleştirmek için Ankara’yı kötü yönetti”

“ O hep kendini ve etrafındaki o zümreyi bir yerlere taşımak için o görevlerde, o koltuklarda oturmuştur. Kendini ve şürekasını zenginleştirmek için bizim verdiğimiz vergilerle ne yazık ki Ankara'yı son derece kötü yönetmiştir.”

“Melih Gökçek'in hedefi tacizciler tecavüzcüler değil, Aylin Nazlıaka’dır”

“ Ve bugün herhangi bir sorunu dile getiriyorsa Gökçek, aslında orada tartıştırmak istediği sorun değil, o sorunla ilgili andığı kişidir. Melih Gökçek'in hedefi Aylin Nazlıaka'dır. Melih Gökçek'in hedefi tacizciler tecavüzcüler değildir. Çünkü onun bu konuda en ufak bir duyarlılığı yoktur.”

"Melih Gökçek, yargı önünde hesap verene kadar peşini bırakmayacağım”

“ Neden hedef alsın? Çünkü Melih Gökçek'in bugüne kadar işlemiş olduğu suçlar konusunda hiç peşini bırakmadım, halende bırakmıyorum. Melih Gökçek, yargı önünde hesap verene kadar da ben onun bir siyasetçi olarak peşini bırakmayacağım. Çünkü Melih Gökçek bir kent suçlusudur.”

“Gökçek’i aklayacak FETÖ’cülerin olmadığı bir zeminde adalet yerini bulacak”

“ Ankaralıların vergisi ile Ankara'yı son derece kötü yönetmiştir. Melih Gökçek hakkında açılmış olan yüzden fazla davanın aklayıcısı olan Şadan Sakınan, bugün bir FETÖ firarisi olarak yurt dışındadır. Dolayısıyla artık umuyoruz ki, bu aklayıcılar yurt dışına kaçan FETÖ'cülerin olmadığı bir zeminde adalet yerini bulacaktır.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1597748/aylin-nazliakadan-melih-gokceke-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.