Mamak'ta yaz okulları kapılarını açtı

Mamak Belediyesi, okulların tatile girmesiyle beraber açılan yaz okulunda, Mamaklı çocukları ve gençleri birbirinden farklı spor etkinliklerinde bir araya getiriyor .
Ecem Çetin
|
23 Haziran 2022, Perşembe - 14:30
Mamak'ta yaz okulları kapılarını açtı

2021- 2022 Eğitim-Öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen yaz okulları, çocuklar ve gençler için kapılarını açtı. 

Yaz okulunun faaliyet göstermeye başlamasıyla, Mamaklı gençler spor aktiviteleriyle buluştu 

Sporda yeteneklerini konuşturan gençleri Mamak Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Düğmeci tebrik etti, onlara spor eğitimi hayatlarında başarılar diledi.

Gençler, jimnastik, karate, tekvando gibi branşlarda yeteneklerini sergilerken birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.

Spora ve sporcuya değer verdiğini her fırsatta dile getiren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Mamak’tan lisanslı sporcular yetişsin istiyoruz. Açtığımız spor tesisleri ile, spor salonları ile gençlerimiz, çocuklarımız sporla yakından ilgilensin, ilgi duydukları branşlarda yeteneklerini gün yüzüne çıkarsın istiyoruz. Bunun için yaz kış demeden spor okullarımızla gençlerimizin çocuklarımızın hizmetindeyiz" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1599254/mamakta-yaz-okullari-kapilarini-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.