Putin'in bir numarası öldürüldü!

Putin'in yeryüzünde en güvendiği isim olan ve tüm nükleer kodları emanet ettiği albay başından vurularak öldürülmüş hâlde evinde bulundu.
Mevlüt Peker
|
23 Haziran 2022, Perşembe - 15:06
Putin'in bir numarası öldürüldü!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, içinde nükleer kodlar da dâhil tüm önemli evrakların yer aldığı çantasını taşımakla görevlendirdiği için "en güvendiği isim" olarak anılan eski Albay Vadim Zimin, yakın mesafeden başından vurulmuş şekilde evinde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in nükleer evrak çantasını emanet ettiği eski Rus Albay Vadim Zimin, konutunda silahlı suikaste uğradı. Başından yakın mesafeden vurulan Vadim Zimin, hayata döndürülme umuduyla apar topar hastaneye götürüldü ancak doktorlar tarafından 53 yaşındaki eski albayın yaşamını yitirdiği belirtildi.

Rusya Federal Güvenlik Servisi'nde uzun senelerdir görev yapan Vadim Zimin'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yurt dışı ve yurt içi seyahatlerinde sıkça eşlik ettiği görülüyordu. Kaynaklardan sağlanan bilgilerde ise Vadim Zimin'in, Vladimir Putin'in "en güvendiği isim" olduğu bir kez daha vurgulandı.

Diğer taraftan Vadim Zimin, rüşvet aldığı gerekçesiyle yakın zamanda ev hapsine alınmıştı. Saldırıya uğradığı sırada da Vadim Zimin'in ev hapsi sürüyordu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1599340/putinin-bir-numarasi-olduruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.