İYİ Parti'li Ümit Dikbayır milletvekillerinin maaş zammına tepki gösterdi!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, “Milletvekillerine ve Cumhurbaşkanına yüzde 40 zam yapılmasını, ben bir Milletvekili olarak içime sindiremiyorum, vicdanım kabul etmiyor, reddediyorum." dedi.
Zeliha Demirci
|
23 Haziran 2022, Perşembe - 20:08
İYİ Parti'li Ümit Dikbayır milletvekillerinin maaş zammına tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına ek bütçeden zam getirilmesinin talep edilmesi hakkında gelen tepkiler üzerine konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ödeneğine vekil emekli maaşlarına endeksli olmasından dolayı diğer emeklilere yapılan artış milletvekili, eski meclis başkanları, eski cumhurbaşkanlarının maaşlarına yansıtılmak durumunda kaldı” açıklamasını yaptı.

Ünal’ın açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, “Hayat pahalılığı can yakarken; Milletvekillerine ve Cumhurbaşkanına yüzde 40 zam yapılmasını, ben bir Milletvekili olarak içime sindiremiyorum, vicdanım kabul etmiyor, reddediyorum! Kendilerine bonkörlükte sınır tanımayanlar, vatandaşlarımıza da en az %60 zam yapmak zorundadır!” ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1599791/iyi-partili-umit-dikbayir-milletvekillerinin-maas-zammina-tepki-gosterdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.