KEÇMEK'ten kursiyerler için yeni bir adım

Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları ve Ankara İŞKUR İş Kulübü iş birliği ile kursiyerler için istihdam odaklı eğitimler düzenlendi.
Ecem Çetin
|
24 Haziran 2022, Cuma - 12:36
KEÇMEK'ten kursiyerler için yeni bir adım

Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve istihdama dönük farklı branşlarda kursların verildiği  Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları  (KEÇMEK) kursiyerler için yeni bir adım attı. 

KEÇMEK ve Ankara İŞKUR İş Kulübü iş birliğinde kariyer planlama, istihdam becerileri, iş arama kanalları, özgeçmiş ve kapak yazısı hazırlama, etkili mülakat teknikleri, iş görüşmelerinde beden dili ve iletişim konularında eğitim düzenlendi. 

Eğitimde kursiyerlerin kurs sonrası iş hayatına katılmalarını kolaylaştıracak çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.

" 64 farklı branşta eğitimler verdik"

KEÇMEK’te kadınların kendi iş yerlerini açabilmeleri için hem eğitim hem de rehberlik hizmeti sunulduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "6 bin vatandaşımız KEÇMEK’te kurs gördü. Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR iş birliğinde 64 farklı branşta eğitimler verdik. Kadınlarımızın meslek edinmesi ve ev ekonomilerine katkı sunması için kurs sonrası rehberlik hizmeti de veriyoruz. El emeği göz nuru ürünler ortaya çıktığında bunların satışını e-ticaret platformumuz Keçikoop’tan yapıyoruz." ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1601094/kecmekten-kursiyerler-icin-yeni-bir-adim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.