Yanlışlıkla gaza bastı, kırmızıda bekleyen motosikletlileri biçti

Tayvan’da yaşlı sürücü, parikleyerek fren ile gaz pedalını karıştırdı, kırmızı ışıkta bekleyen motosikletlilere çarptı. Motosikletlilerden birini bir süre kaputun üzerinde taşıyan sürücü uzun süre sakinleşemeyince durmak yerine daha da hız yaptı ve aracıyla birlikte su kanalına uçtu.
Mevlüt Peker
|
24 Haziran 2022, Cuma - 16:44
Yanlışlıkla gaza bastı, kırmızıda bekleyen motosikletlileri biçti

Tayvan’ın Hsinchu kentinde soyadının Xie olduğu öğrenilen 62 yaşındaki kadın sürücü, kırmızı ışıklara yaklaştığında önünde bekleyen motosikletlileri görünce panikledi ve frene basmak yerine gaz pedalına yüklenince ışıkta bekleyen motosikletlilere çarptı. Motosikletlilerden birini kaputun üzerine alan ve kısa bir süre taşıyan yaşlı sürücü uzun süre sakinleşemeyince durmak yerine daha da hız yaptı ve zikzaklar çizerek 300 metre ilerledikten sonra karşısına çıkan köprüye çarpıp aracıyla birlikte su kanalına uçtu.

Kaza sonrası su kanalından çıkarılan yaşlı kadın, önünde motosikletlileri görünce panik yaptığını ve fren yerine gaz pedalına bastığını anlatırken, otomobilin çarptığı 70 yaşındaki motosiklet sürücüsünün hafif derecede yaralandığı ve götürüldüğü hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Hsinchu polisi, yaşlı kadın sürücünün alkollü olmadığını, araçta herhangi bir arıza bulunmadığını, kazaya paniğin sebep olduğunu anladıklarını kaydetti. Emniyette ifadesi alınan yaşlı kadın sürücü tutuksuz yargılanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1601663/yanlislikla-gaza-basti-kirmizida-bekleyen-motosikletlileri-bicti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.