CHP'li Aykut Erdoğdu, yeni eşinden özür diledi

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medyada yayınlanan ses kaydında, o dönem eşi olan Özge Erdoğdu'yu "Tuba Torun ile ilişkisinin olmadığı" konusunda ikna etmek için, yeni evlendiği eşi ile ilgili "50 kişiyle yatmış" ifadelerini kullanmıştı. Aykut Erdoğdu, "50 kişiyle yatmış" dediği yeni eşinden özür diledi.
Mevlüt Peker
|
26 Haziran 2022, Pazar - 13:32
CHP'li Aykut Erdoğdu, yeni eşinden özür diledi

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, yeni evlendiği eşi Tuba Torun ile ilgili sarf ettiği "50 kişiyle yatmış" ifadesinin yer aldığı ses kaydı Türkiye'nin gündemine yerleşti.

Geçtiğimiz günlerde CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine giren Aydoğdu'nun 3 ay önce ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu, "Özge" ismi ile açtığı Twitter hesabından CHP'li vekili yakan bir paylaşım yaptı.

Özge Erdoğdu: Beni ikna etmeye çalıştı

Görüntülü olarak alınan ses kaydı, eski eş Özge Erdoğdu'nun CHP'li vekil Aykut Erdoğdu'nun kendisini aldattığını öğrendikten hemen sonra alınmış.

Özge Erdoğdu ses kaydını, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun'la ilişkisini öğrendikten hemen sonra. Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” notuyla paylaştı. Özge Erdoğdu'nun bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündeme yerleşti.

Aykut Erdoğdu'nun ses kaydı

Paylaşımda CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, eşi Özge Erdoğdu'yu "Tuba Torun ile ilişkisi olmadığı" konusunda ikna etmeye çalışırken, Tuba Torun için ağır ifadeler kullandı.

Aykut Erdoğdu kayıtta şu ifadeleri kullandı:

"Bak dertleşmekse şuysa buysa Tuba hiçbir şey çekmedi tamam mı? Tuba 50 kişiyle birlikte olmuş bir kız. 4 senedir ehlinamus. Parasını da evini de her şeyini şey yaparak.... Harbiden babalık yaptım ben. Ben olmasam gidecekmiş evlenecekmiş de yuva kuracakmış... Ulan ben bin kere söyledim önüne biri çıkarsa git! Şimdi bana böyle hayvanmışım gibi davramıp... Bak Özge kurultayda... Ben niye parti meclisine giremedim biliyor musun? Kemal Bey'i 5 kere aradım bunu listeye al diye. Oğuz'u 5 kere aradım beni çıkarın bunu alın diye. Çıktım bütün kurultay buna oy topladım kim yapar bunu be? Bu toplumda de ki bir tane namuslu adam bunu yapar. Sonuçta bunun hiçbir şeysi yok dedim. Bu girsin lan dedim biz bir şekilde hallederiz. Yaptığı iş mi yani?"

Aykut Erdoğdu, eşi Tuba Torun'dan özür diledi

Aykut Erdoğdu ise bugün bir paylaşım yaparak, yeni eşi Tuba Torun ile ilgili söylediği ağır sözlerin yayılması sonrası Tuba Torun'un hastaneye yatırıldığını açıkladı.

Aykut Erdoğdu seri olarak paylaştığı tweetinde şu ifadeleri kullandı:

"Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş. Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü birşey söyleyemem. Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1603802/chpli-aykut-erdogdu-yeni-esinden-ozur-diledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.