Fatih Aydın: “Ak Parti en büyük zararı Müslüman, dindar kimliğine verdi”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Müslüman kimliğine en büyük zararı Ak Parti’nin verdiğini belirterek, “Kılığın, kıyafetin, haccın, orucun, umren senin dindar olduğunu göstermez. Dindarlığın temel şartı, ahlaktır. Elinden ve dilinden insanların emin olmasıdır” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
27 Haziran 2022, Pazartesi - 15:44
Fatih Aydın: “Ak Parti en büyük zararı Müslüman, dindar kimliğine verdi”

Fatih Aydın, Ankara Masası Gündem programında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Aydın, “Bir ülkede, enflasyon oranı yüzde 1 ise, o ülkedeki suç oranı yüzde 2'dir. Bir ülkede enflasyon oranı yüzde 100'se o ülkedeki suç oranı yüzde 200'dür. Suçta niçin patlama yaşarsınız? Toplumun o temel değerleri yozlaşırsa, ahlaki değerlerinizi kaybederseniz, milli ve manevi değerlerinizi yok ederseniz orada şiddet başlar.” dedi.

"Kıyafetin, haccın, orucun, umren, namazın senin dindar olduğunu göstermez"

“Ahlak nedir?” diye soran Aydın, “ Kendin için istediğini herkes için isteyeceksin. Kendin için istemediğini hiç bir kimse için istemeyeceksin. Elinden, dilinden herkes emin olacak. Eğer sende bu vasıflar yoksa senin namazın, senin giyimin kuşamın, senin kılığın, kıyafetin, senin haccın, senin orucun, umren senin dindar olduğunu göstermez. Dindarlığın temel şartı, ahlaktır. Elinden ve dilinden insanların emin olmasıdır. Bugün insanlarımızın yaşamış olduğu bu ekonomik sıkıntıların neticesinde her insan toplumdaki bu yozlaşmayı zaten yakinen görüyor. Aldatmacaya maruz kalıyorlar.” şeklinde konuştu.

“Recep Tayyip Erdoğan'a yapılabilecek en büyük iyilik, Saadet Partisi'ne oy vermektir”

Fatih Aydın şöyle devam etti:
“ Onun için ben sokaklarda, caddelerde, meydanlarda, gittiğim yerde net değişimi görüyorum. Milletimiz sandığı bekliyor. İnşallah sandık geldiği zaman milletimiz, bu iktidar mensuplarına gerekli dersi verecekler. Çünkü, bu iktidar mensupları yoruldular. Bugün Recep Tayyip Erdoğan'a yapılabilecek en büyük iyilik, Saadet Partisi'ne oy vermektir. Recep Tayyip Erdoğan'a yapılabilecek en büyük iyilik onlardaki bu yetkileri artık bunlardan almaktır.”

“En büyük zararı dindar kimliğine verdiler”

“ Çünkü artık kendilerine zarar vermeye başladı. Sadece kendilerine zarar vermeyi değil, maalesef işin en acı kısmı şurasıdır; Bunlar yaptığı her kötülüğü, her sömürüyü, her yanlışı, her günahı dini ve milli değerlerle örtmeye gayret ettikleri için verdikleri en büyük zarar Müslüman kimliğine, dindar kimliğine oldu.”

“Sıkça duyduğumuz bir kavram var ‘deizm’ diye”

“Önceden insanlar yaşayamasalar da  imreniyorlardı. Ama bugün özellikle gençliğimiz arasında sıkça duyduğumuz bir kavram var ‘deizm’ diye. Neden? Çünkü kardeşim senin inancın buysa, senin dinin buysa ve senin inancın, senin dinin bana zulme, bana sömürüye mani olmuyorsa ben bu anlayışı, bu dini kabul etmiyorum.”

“Bunların Allah’tan korkması lazım"  

“ Bundan dolayı, bunların Allah’tan korkması lazım. Onun için biz milli görüş maneviyatçılıktır dedik. Ben net görüyorum milletimiz değişime karar verdi. İnşallah biz önümüzdeki ilk seçimde bu değişimi temin edeceğiz”

"Cübbe var, sarık var altında adamlık, ahlak yok"

Fatih Aydın, ülkenin kaynaklarının taşa ve betona gömüldüğünü çiftçilere gerekli desteğin verilmediğini söyledi.

Düzeni değiştirmeden sonucu değiştirmeye çalışmanın beyhude olduğunu aktaran Aydın "Dershanelerin kapatıldı. Dershaneler doğru olmayan bir eğitim sisteminin sonucudur." örneğini verdi.

Aydın "Bu kadar ilahiyat mezunu var dinimiz bozuk, bu kadar camilerimiz var içinde cemaat yok, devasa adalet sarayları var içinde adalet yok, devasa şehir hastaneleri var içinde şifa yok, eğitim binaları var içinde eğitim yok, cübbe var, sarık var altında adamlık, ahlak yok" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1605244/fatih-aydin-ak-parti-en-buyuk-zarari-musluman-dindar-kimligine-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.