Tır ile otobüsün altından sağ çıktı

Kocaeli ilinin Dilovası ilçesinde TEM Otoyolu üzerinde bir otomobil, tır ile yolcu otobüsünün arasında kalıp paramparça oldu. Sürücü, pestile dönen otomobilin içinden sağ olarak kurtuldu.
Mevlüt Peker
|
27 Haziran 2022, Pazartesi - 21:31
Tır ile otobüsün altından sağ çıktı

Zincirleme trafik kazası, Kocaeli ilinin Dilovası ilçesinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Ömer T. yönetimindeki 41 ACT 439 plakalı otomobil, 28 AAE 633 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Hemen arkalarında seyir halindeki 17 ACB 648 plakalı tır da duramadı ve otomobile arkadan çarptı. Otomobil her iki aracın arasında kalarak param parça olurken otomobilde yangın çıktı.

İki büyük araç arasında kalan otomobilin içinde sıkışan sürücü ise tır şoförü tarafından kurtarıldı. Kaza etraftaki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilince olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler gelinceye kadar yanan araca çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleri ile müdahale etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilden yaralı olarak çıkarılan sürücüye ilk müdahaleyi yaparken, itfaiye ekipleri de alev alan otomobilde olası parlama ihtimaline karşı soğutma çalışması yaptı.

Ambulansa taşınan otomobil sürücüsü, tedavisi için Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi geldi.

Trafik kazası sonrası TEM Otoyolu Ankara istikameti üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik kazasında paramparça olan otomobil yoldan kaldırıldıktan sonra ulaşım normale döndü. Zincirleme trafik kazası ile ilgili soruşturma sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1606099/tir-ile-otobusun-altindan-sag-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.