Bursa'da aile içi dehşet

Bursa'da salça kazanı yüzünden baba oğul arasında çıkan kavgada kan aktı. Sami Yavuz, kendisine balta ile saldırdığı iddia edilen oğlunu pompalı tüfekle göğsünden vurarak öldürdü.
IHA-20200912AW112881
|
12 Eylül 2020, Cumartesi - 13:32
Bursa'da aile içi dehşet

Olay, merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi 4. Aslı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı apartmanda oturan baba Sami Yavuz (54) ile oğlu Nuri Yavuz (30) arasında salça kazanının alınması yüzünden tartışma çıktı. Daha önceden de kayınvalidesinin eve gidip gelmesi yüzünden husumetli olan baba oğlun tartışması kısa sürede kavgaya döndü. 


İddiaya göre, Nuri Yavuz babasının başına balta ile vurup darp etmeye başladı. Kanlar içinde kalan Sami Yavuz, sokağa taşan tartışmada pompalı tüfekle göğüsünden ve ayağından vurduğu oğlunu ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile Gürsu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 2 çocuk babası Nuri Yavuz kurtarılamadı.

Kendisi de yaralı olan baba Sami Yavuz ise suç aletini de yanına alıp mavi renkli kapalı kasa bir kamyonet ile olay yerinden kaçtı. İsabey Mahallesi Anafartalar Sokak’ta polis ve 112’den yardım isteyen yaralı baba polis nezaretinde Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gürsu Devlet Hastanesi acil servisi önünde eşinden haber bekleyen Gizem Yavuz uzun süre çocuklarıyla beraber gözyaşı döktü. Nuri Yavuz’un kardeşleri ise aile içindeki tartışmadan sorumlu tutukları yengelerine saldırmaya çalıştı. Polis ekipleri araya girerek öfkeli aile fertlerini sakinleştirdi.

Öte yandan tartışma sırasında katil zanlısı Sami Yavuz’un oğlunun yanı sıra babasına da ateş etmeye çalıştığı, tüfeğinin tutukluk yaptığı öğrenildi. Saldırıdan yara almadan kurtulan dede de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/160848/bursada-aile-ici-dehset
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.