Kazada otobüs yolcularının panik anları...

Kocaeli'nde ehliyetsiz bir sürücünün direksiyon başında olduğu otomobil, aynı istikamette gittiği otobüse önce sağından çarptı ardından önüne geçerek sürüklenip yolun solundaki tretuarlara çarpıp durdu. Kazada otobüs yolcularının panik anları da otobüs içindeki araç kameralarına yansıdı.
Mevlüt Peker
|
28 Haziran 2022, Salı - 18:29
Kazada otobüs yolcularının panik anları...

Kocaeli'ne bağlı Dilovası ilçesinde bir otomobilin özel halk otobüsüne çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otobüs içindeki yolcuların panik anları araç içi kamerası tarafından kaydedildi.

Trafik kazası, D-100 Karayolu Kuzey Marmara bağlantı yolunda dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, seyir durumundaki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirerek sola kırması sonucu T.B. yönetimindeki 41 J 4158 plakalı özel halk otobüsüne soldan çarptı. Ardından otosüsün önüne geçerek kısa süre sürüklendi ve yolun solundaki tretuarlardan oluşan yol bölmelerine çarparak durdu.

Trafik kazası sebebiyle her iki araçta da maddi hasar olurken, otobüs içindeki yolcular ise sarsılmanın ve gürültünün etkisiyle büyük panik yaşadı. Trafik kazası nedeniyle herhangi bir yaralının bulunmadığı bildirildi.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne trafik kazasının ihbar edilmesi sebebiyle kaza mahaline önlem amaçlı polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Otobüse çarpan otomobil sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Meydana gelen kaza otobüsün içinde bulunan araç kamelarına yansıdı. Araç dışını gösteren kameranın görüntülerinde otomobilin otobüse çarpma anı görülürken, araç içini gösteren kameranın görüntülerinde ise yolcuların panik anları bulunuyor. Yolculardan kiminin ise çarpmanın etkisiyle dengesini kaybederek yere düştüğü görülüyor.

Trafik kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1609874/kazada-otobus-yolcularinin-panik-anlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.