Melih Gökçek'ten Ertan Işık'a tazminat ve ceza davası

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık’ın “FETÖ’cü savcı Gökçek’in 100 dosyasında takipsizlik kararı verdi” dediği gerekçesiyle hem tazminat hem ceza davası açacağını söyledi. Gökçek, “Şerefli adamsan ispat et bunu” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
29 Haziran 2022, Çarşamba - 00:18
Melih Gökçek'ten Ertan Işık'a tazminat ve ceza davası

Melih Gökçek, Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık’ın kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunduğunu belirten Gökçek, “Utanmıyor musunuz yalan söylemeye?” dedi.

Gökçek, FETÖ'cülere rant temin ettiğine ilişkin 117 dosya iddiasından sadece birinde FETÖ'cüye rastlandığını söyledi. Gökçek, Ertan Işık’ı iddialarını ispata çağırdı.

Melih Gökçek şöyle devam etti:

"O Ertan var ya, Ankara Masası'nda konuştu. Biz gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyoruz dedi. Melih Gökçek, bundan ne kaçıyor ki dedi. Ben onun yaptığı şikayetlerden, bizim rant temin ettiğimiz, 150 tane FETÖ'cüye... Dedi ki 110 tane dosyası var. Bir yerde 100 tane diyor. Melih Gökçek'e takipsizlik verdiydi diyor . Ulan şerefli adam, ulan haysiyetli adam, ulan namuslu adam o 100 taneyi ispat eder be! 100 tane var ya. Bak buradan söylüyorum sana Ertan. Şerefli bir insan, namuslu bir insan, haysiyetli bir insan o 100 taneyi ispat eder. Bütün şeyi tarattım, 5 tane. O da takipsizlik falan değil. İşleme koymama falan. Bir getirip de okusam size gülersiniz konularla ilgili. 5 tane, hani 100 tane. Şerefli adam isen ispat et. Niye iftira atıyorsun. Çıkıp özür dilesene iftira attım diye. 4'ünden de takipsizlik aldım. İftira atmışız biz diye. 117 taneye indirdiler dosyayı. O 117 dosya indi,- FETÖ’ye rant temin ettiğimiz noktasında- indi 24. O 24'ün içerisinde FETÖ'cü olan da bir tane. Peki, diğerleri nerede? Ulan bu kadar FETÖ'cü vardı, utanmıyor musunuz yalan söylemeye? Siz de hiç onur yok mu? İftira atarken hiç mi düşünmüyorsunuz? Bunun sonunda hesabı sorulacak. Kendisine hem tazminat davası açıyorum hem de ceza davası açıyorum. Niye? Bana iftira attı. 100 tane dosyayı göster. Bütün millet herkes biliyor ki, Şadan Sakınan, Melih Gökçek'e 100 tane takipsizlik vermiş. Ulan şerefli adamsan ispat et bunu. Şerefli adam ispat etmez mi? "


http://www.ankaramasasi.com/haber/1610473/melih-gokcekten-ertan-isika-tazminat-ve-ceza-davasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.