Ankara'da yaz akşamları konseri Özcan Deniz ile başlıyor

ABB, temmuz ayından itibaren yaz boyunca Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda her ayın ilk pazar günü çeşitli konserlere ev sahipliği yapacak.
Onur Çetinkaya
|
30 Haziran 2022, Perşembe - 16:09
Ankara'da yaz akşamları konseri Özcan Deniz ile başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Yaz boyunca her ayın ilk pazar günü çeşitli konserlere ev sahipliği yapacak ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda “Yaz Akşamları” etkinliklerini Başkentlilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Özcan Deniz konseri ile eğlence başlıyor

Tüm vatandaşlara açık ücretsiz yaz akşamları etkinliklerinin ilki 3 Temmuz Pazar günü Özcan Deniz konseri ile başlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nı yenileyerek yeniden Başkentlilerin hizmetine sunan ABB şimdi de yaz akşamlarını birbirinden renkli yaz konserleriyle renklendirecek.

Otobüs ücretsiz olacak

Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda saat 18.00’de düzenlenecek konsere katılmak isteyen vatandaşlar için ayrıca 15.00-17.30 saatleri arasında Kızılay Zafer Çarşısı’ndan ücretsiz otobüs ring seferleri düzenlenecek.

Konser bitiminde de vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla Çubuk-1 Barajı’ndan Kızılay Zafer Çarşısı’na 20.30-22.30 saatleri arasında da ring seferleri gerçekleştirilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1615461/ankarada-yaz-aksamlari-konseri-ozcan-deniz-ile-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.