Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçı öncesi konuştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımın Trabzonspor ile Süper Lig'de oynayacağı maç öncesi yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.
aa:text:20200913:22432580
|
13 Eylül 2020, Pazar - 14:11
Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçı öncesi konuştu

 
Çebi, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüsten dolayı herkesin büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, "Her şeyden önce Türk futbolu ve sporu adına hayırlı bir sene diliyorum. İnşallah kazasız, belasız bir yıl geçiririz. Pandeminin etkilerini geçen sezon da bu sezon da gördük. Hocamızın rahatsızlığı, daha evvel benim rahatsızlığım, başka takımlardaki oyuncuların rahatsızlığı oldu. Değişik bir sezon geçireceğiz. Umarım zayiatsız, kazasız, belasız sezonu tamamlarız." dedi.

"Hocamız, karantinadan dolayı belki 2-3 maç takımın başında olamayacak"

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının kendilerini üzdüğünü vurgulayan Çebi, "Hocamız, karantinadan dolayı belki 2-3 maç takımın başında olamayacak. Zorlu bir süreç, talihsizlik. Sezona deplasmanda, Trabzonspor gibi güçlü bir takımla başlıyoruz. Hocamız takımın başında olmadan başlıyoruz. Tek teselli, bizim burada olmamız. İnşallah takıma moral ve motivasyon veririz. Bütün takımlara sağlıklı süreç diliyorum." diye konuştu.

"İnşallah en yakın sürede taraftarımıza kavuşuruz"

Yeni sezonun ilginç konularından birinin de taraftarın tribünde bulunmaması olduğunu kaydeden siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Taraftar her takım için önemli. Onlardan uzak sezona başlıyoruz, ama bir taraftan da sezonun oynanması gerekiyor." ifadesini kullandı.

Çebi, taraftar konusunda en büyük sıkıntıyı kendilerinin yaşayacağını vurgulayarak, "İnşallah en yakın sürede kavuşuruz." diyerek sözlerini tamamladı.



http://www.ankaramasasi.com/haber/162780/ahmet-nur-cebi-trabzonspor-maci-oncesi-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.