Serhat Oğuz: Et yardımları asılır mı?

​Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ABB'nin et yardımlarını bilboardlarda duyurulmasına tepki gösterirken "Ben geçen hafta 100 tane kurban kesip dağıttım. Bu asılır mı? Ama hizmet çıtasını AK Parti o kadar yükseğe taşımış ki, artık bizi kesmiyor" dedi.
Ankara Masası
|
30 Haziran 2022, Perşembe - 23:46
Serhat Oğuz: Et yardımları asılır mı?

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik ve Gazeteci Zafer Şahin sorularını yönelttiği Gündem Özel programının konuğu Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz oldu.

Oğuz, Ak Parti'nin milleti hizmete doyurduğunu belirtirken, çıtanın her geçen gün yükseldiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin et desteğini bile billboardlardan duyurduğunu ifade Oğuz "Mansur bey her tarafa et dağıttım diye yazdı. Başkent burası et dağıttım... Ben geçen hafta 100 tane kurban kesip dağıttım. Bu asılır mı? 1000 tane aileye biz et dağıttık ve bunu hep dağıtıyoruz zaten. Ama hizmet çıtasını AK Parti o kadar yükseğe taşımış ki, artık bizi kesmiyor." şeklinde konuştu.

"Çarkını kendi kendine çeviren bir sistem kurmaya çalışıyorum"

Serhat Oğuz, Kahramankazan Belediyesi olarak marka olma yolunda ilerlediklerini belirtirken "KazanBelNet, Kazan markasıydı şimdi Ankara markası oldu. Ve bunun gideceği hedef Türkiye markası. Kazan Belbeton, Ankara markası olacak. İki tane marka çıkardı Kahramankazan Belediyesi. 160 milyonluk bütçesi ile yaptıvbunu. Ve borçlanmadan yaptı. Ben 100 milyon kredi kullandım desem belediyeyi borca soktum bankalardan bunu yaptım desem bu borcu ne kadar zamanda ödeyeceksin dersiniz. Ben kendi öz kaynaklarım ile tesis kurdum iki tane. Ve bunlar lisanslı, her şeyi bitmiş 3'cüsü yolda maden kurmuşum şimdi. Dolayısıyla gelir getiren belediye çarkını kendi kendine çeviren bir sistem kurmaya çalışıyorum." dedi.

" Ağlamak sızlamak değil bu iş"

94 ruhuyla kendi kendine yeten, merkezin yükünü almaya çalışan bir belediyecilik anlayışı yürütmeye çalıştıklarını aktaran Oğuz "Ben gidip de param yetmiyor, şu imkansızlık var hiç bir zaman demedim. Sıkıntılar olur mu olur tabi ki . Ben hiç birisine bağırıp çağırmadım. Mansur Yavaş, 11 milyonu vermediği zaman bile feryat figan etmedim. Vermesseniz vermeyin alırım sizden o parayı söke söke dedim ve aldım. Ağlamak sızlamak değil bu iş." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1627815/serhat-oguz-et-yardimlari-asilir-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Cumhur
24 Ekim 2022, 08:08
Bu şekilde fakirin fukaranın sırtından siyaset yaparak karşı tarafı etkisiz hale getirmeye çalışırsanız millet sizi en kısa sürede indirir ben ve 7 sulalem cumhur ittifakına destek veriyoruz. Karşı taraftan değilim lafın kisasi Ankara büyükşehir belediye meclisinde aski için askinin zarar etmesi için hamle yaptınız belediyede bunu yardımları keserek telafi etmeye çalışıyor belediyeden çok daha kabahatiniz büyük ak partili belediyelere çağrı yaptıniz peki Çankaya Yenimahalle gibi yerlerde oturan fakir fukara ne yapacak başka belediyede diye neden o ilçede oturanları hiçe sayiyorsunuz artı et desteğini millet ne yapsın kış geldi doğalgaz yardımı yapıyordu belediye bu yardımda kesildi buna sebep olan kim varsaa hesabını sandık başında verecek sizlerin içinden biri olarak bu yaptığınız aski ile başlayan krizin hesabını illaki soracaz bunu herkes bu şekilde biliyor tamm belediye yardım keserek herkesi yüzüstü bıraktı ama sebep olan kim !!!