Ali Güven'den Mansur Yavaş'a 'Ankara Masası' kurma çağrısı

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, il genelinde yaşanan sel felaketlerine karşı alınacak önlemleri tartışmak üzere, bütün siyasi parti il başkanlarını toplayarak bir 'Ankara Masası' kurması çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
01 Temmuz 2022, Cuma - 14:36
Ali Güven'den Mansur Yavaş'a 'Ankara Masası' kurma çağrısı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven oldu.

Güven'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik çağrısı oldukça dikkat çekti.

"Bir Ankara Masası kuralım"

Son sellerde 5 kişinin hayatını kaybetmesinin Ankaralı'yı çok üzdüğünü ifade eden Güven, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bütün siyasi partilerin il başkanlarını toplayın. Ve bu Ankara'da birlikte neler yapabiliriz , birlikte neleri başarmamız lazım, sizin gördüğünüz eksiklikler, noksanlıklar nelerdir, sizin tespitleriniz nelerdir, bir Ankara Masası kuralım. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızın bir an önce bunu yapması lazım." diye konuştu.

Ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarının altını çizen Güven, "Yarın bir gün bu kararı birlikte aldık diyelim. Bu kararı biz söyledik ama sıcak bakmadılar diyelim." dedi.

"Dosyalarımızı hazırlayalım götürelim"

Oluşturulacak Ankara Masası'na çalışmalarıyla katkı vermek istediklerini aktaran Güven şunları söyledi;

Büyükşehir belediye başkanımız Ankara Masası'nı oluştursun, bütün siyasi partilerin il başkanlarını çağırsın, oturalım dosyalarımızı hazırlayalım götürelim diyelim ki Ankara'nın bunlara ihtiyacı var, bunları yapmamız lazım.  Biz de siyasi parti olarak senin yanında duralım, arkanda duralım.

Mansur başkan yaptı, yapsın biz o tarafına bakmayız. Biz daha yaşanılabilir, daha müreffeh bir Türkiye, daha müreffeh bir Ankara için yola çıkmışız. Onun için biz elimizden geleni yaparız, diğer siyasi partilerin il başkanlarınında ellerinden geleni yapacağını ümit ediyorum. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/1628528/ali-guvenden-mansur-yavasa-ankara-masasi-kurma-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.