Keçiören caddelerinde olta ile balık avı

Keçiören'de bir vatandaş, göle dönen caddeye olta atarak balık tutmaya çalıştı.
Mevlüt Peker
|
01 Temmuz 2022, Cuma - 22:51
Keçiören caddelerinde olta ile balık avı

Başkent Ankara’nın Keçiören ilçesinde ikamet eden bir vatandaş, şehir genelinde etkili olan sağanak yağış sonrası göle dönen caddede balık tutmak için olta atarak şansını denedi.

Başkent Ankara genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle sokaklar ve caddeler göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı, ekili alanlar sular altında kaldı, araçlar suya gömüldü.

Keçiören ilçesinde ikamet eden bir vatandaş, ilçeye bağlı Ovacık Mahallesi Yozgat Bulvarı’nın sulara gömülmesiyle birlikte taburesini ve oltasını alarak balık konusunda şansını denemek istedi.

Tabureye oturan ve oltasını göle dönmüş caddeye atan vatandaşın yerel yönetim hizmetlerine yönelik mizahi eleştirisini ise bir başka vatandaş cep telefonunun kamerası ile kayıt altına aldı.

Kayda giren genç, balık tutan vatandaşa "Ağabey rest gelsin" diyor ve balığın durumunu soruyor. Balık tutan vatandaş ise balık olduğunu ancak küçük balık çıktığını belirtiyor. Vatandaş, "Yarın da Mamak'a gideceğiz. Ovacık'ta da balık var ama ufak çıkıyor." ifadelerini kullanıyor.

Balık tutan vatandaşın kovasında canlı balık olduğu görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1630045/kecioren-caddelerinde-olta-ile-balik-avi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.