Elmadağ'da tarım zararlılarına doğal yöntemlerle müdahale yöntemleri öğretiliyor

Elmadağ Belediyesi ve Güneşköy Kooperatifi, bozulan doğal yapıların tekrar tesis edilmesi ve dengenin yeniden kurulması için kırsal kesimde sürdürülebilir bir yaşam kurmak üzere, birlikte çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Ankara Masası
|
02 Temmuz 2022, Cumartesi - 06:35
Elmadağ'da tarım zararlılarına doğal yöntemlerle müdahale yöntemleri öğretiliyor

Kırsal kesimde sürdürülebilir bir yaşam kurmak üzere çalışmalar yapıp, bunu yaymak, doğa ile uyumlu, sürdürülebilir yaşam deneyimleri geliştirmeyi ve bunları paylaşmayı hedeflemek amacını güden Elmadağ Belediyesi ve Güneşköy Kooperatifi, bozulan doğal yapıların tekrar tesis edilmesi ve dengenin yeniden kurulması için kırsal kesimde sürdürülebilir bir yaşam kurmak üzere, birlikte çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Sağlıklı gıda üretimine teşvik etmek, ürün kalitesini ve verimini arttırmak amacıyla üreticiye destek çalışmalarını sürdüren Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: Belediyemiz ve Güneşköy Kooperatifi ortaklığında yürütülen “KIRCAN” (Kırsalın Canlandırılması) Projesi kapsamında, belirlenen öncü çiftçilerimiz ile “Tarım Zararlılarına Karşı Doğal Yöntemler ile Mücadele” konusunda Güneşköy’de yapılan toplantıda, bazı yöntemler uygulamalı olarak çiftçilerimizle paylaşıldı. Zehirsiz tarım ile sofralarımıza zehirsiz gıdaların ulaşması yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1630153/elmadagda-tarim-zararlilarina-dogal-yontemlerle-mudahale-yontemleri-ogretiliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.