Hakan Han Özcan'dan Ankaragücü kongresinde yaşananlara tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankaragücü kongresinde AK Parti'ye ve milletvekillerine saygısızlık yapıldığının altını çizerken, nezaketsiz tavırların Ankara'nın köklü kulübüne yakışmadığını belirtti.
Ankara Masası
|
02 Temmuz 2022, Cumartesi - 16:53
Hakan Han Özcan'dan Ankaragücü kongresinde yaşananlara tepki

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Ankaragücü kongresine çok sayıda siyasi partinin il ve ilçe başkanları, milletvekilleri katıldı.

Kongrede katılımcıların tek tek isimleri okunurken, Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın adı ısrarların sonucu anons edildi.

Yaşananlar nedeniyle Hakan Han Özcan ve Ak Partililer kongreyi terk etti.

"Böylesine köklü bir kulübe asla yakışmadı"

Hakan Han Özcan sosyal medya hesabından yaşananlara tepki gösterdi.

Özcan "Ankaragücü Olağanüstü Kongresinde Partimize ve Milletvekilerimize yönelik sergilenen nezaketsiz tutum ve saygı sınırlarını aşan tavrın öncelikle misafirperverlikle bağdaşmadığını ve böylesine köklü bir kulübe de asla yakışmadığını ifade ediyorum." paylaşımında bulundu.

"Kınıyor ve nezakete davet ediyorum"

Hakan Han Özcan paylaşımlarına şöyle devam etti;

Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini ifade etmekten imtina edenler Sn. Cumhurbaşkanımızın Ankara’ya katkılarına bir teşekkürü esirgeyenler bizlerin bulunduğu salonlarda ifadelerine tavırlarına dikkat etmelidirler.

Ankaragücü taraftarlarıyla büyük bir caimadır, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetiminin böylesine köklü bir çınarı yakışıksız tavırlarıyla yıpratmaya hakkı yoktur, kınıyor ve nezakete davet ediyorum.

Son olarak Ankaragücü, bu kentin gururudur ve kimsenin ipoteğinde değildir. Biz birileri için değil, sevdamız olduğu için Ankaragücümüzün yanındayız. Kişiler gider, Ankaragücü kalır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1630709/hakan-han-ozcandan-ankaragucu-kongresinde-yasananlara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.