MKE Ankaragücü'nden kurulda yaşananlara dair açıklama geldi

MKE Ankaragücü Kulübü, seçimli genel kurulda yaşanan aksaklıklardan dolayı üzgün olduklarını duyurdu.
Zeliha Demirci
|
02 Temmuz 2022, Cumartesi - 21:23
MKE Ankaragücü'nden kurulda yaşananlara dair açıklama geldi

Başkent ekibinin sosyal medya hesabından, ATO Congresium'da düzenlenen genel kurul hakkında yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Olağanüstü Kongremizi büyük bir coşku ve birliktelik içerisinde gerçekleştirdik. "Gücün armanda şehir arkanda" sloganı ile başlayacağımız yeni sezonda öncelikli amacımız, Ankara'nın yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket etmektir. Bu noktada kongremize çok yüksek katılım gösteren siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederiz.

Ayrıca yoğun katılım ve organizasyonun heyecanından kaynaklı yaşanmış protokol aksaklıklarından dolayı üzgün olduğumuzu belirtir, kongremizin camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

Ne olmuştu?

Ankaragücü'nün ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongresinde protokol krizi yaşandı.

Divan Başkanı Asker Çatak, kongreye katılan belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarının tek tek ismini okurken, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın ismini okumadı. Divan başkanı ısrarla uyarılmasının ardından Hakan Han Özcan'ın ismini anons etti.

Yaşananların ardından Hakan Hakan Özcan, bir süre daha kongreyi takip ederken, daha sonra kongreyi terk etti. Özcan'ın ayrılmasının ardından AK Partili belediye başkanları ve milletvekilleri de dışarıya çıktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1630819/mke-ankaragucunden-kurulda-yasananlara-dair-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.