PKK yöneticileri hevalleri ölüme terk ediyor

Pençe-Kilit Harekatı'nda bölücü terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticileri, alt tabakadaki teröristleri ölüme terk edip kaçıyor.
Mevlüt Peker
|
03 Temmuz 2022, Pazar - 13:36
PKK yöneticileri hevalleri ölüme terk ediyor

17 Nisan 2022 tarihinde Irak’ın kuzeyinde başlayan ve başarıyla devam ettirilen Pençe Kilit Harekatı ile bölge teröristlere mezar oluyor. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre harekatta vurulan ağır darbe sebebiyle bölücü terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticileri, alt tabakada bulunan teröristleri ölüme terk edip kaçıyor.

Yıkıcı harekat ile başta Fehmi Atalay ve İskan Akyüz olmak üzere PKK'lı teröristlerin sözde yönetici kadrosu, harekat bölgesinden kaçıp daha güvende olacaklarını sandıkları bölgelerde lüks içinde yaşarken, mağaralarda sıkışan alt tabaka teröristleri ise ölüme terk ediyor.

Sözde yönetici kadro operasyonlardan kaçarken, geride kalmaya zorladıkları teröristleri insanlık dışı ve ilkel şartlara mahkum ederek mağaralarda tutuyor, teslim olmayı düşündüğünü hissettiklerini infaz ediyor, ölen teröristlerin cesetlerini geride bırakma talimatı veriyorlar.

Diğer harekatlarda olduğu gibi Pençe-Kilit Harekatı'nda da “teslim ol” çağrılarına uyan teröristler, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) tarafından ordu asaletine uygun alınıyor ve temel ihtiyaçlarını giderdikten sonra adalete teslim ediyor.

Teslim olan teröristlerle gerçekleştirilen görüşmelerin detaylarına dair bilgi aktaran güvenlik kaynakları şu bilgilendirmede bulundu:

“Yalan ve yanlış propagandalar ile beyinleri yıkanmaya çalışılan terör örgütü mensuplarından birçoğunun aslında pişmanlık içerisinde oldukları, teslim olmayı istedikleri ancak infaz edilme korkusuyla kaçamadıkları, yaşam şartlarının çok ağır olduğu ve erzak sıkıntısı çektikleri anlaşılmakta. Diğer taraftan TSK'da kimyasal ya da biyolojik silah olmadığı tüm dünya tarafından bilindiği halde Türk askerinin itibarını sarsmaya yönelik propaganda amaçlı mesnetsiz ithamlar; 40 yıldır çocukları ve gençleri kaçırarak terör kamplarına hapseden, çocuk ve kadın istismarı yapan terör örgütünün sözde üst düzey yöneticileri için yeni değildir. Sonuç olarak hudut hattına kilit vurarak, kontrol altına alınmamış olan 26 kilometrelik hudut hattında da ileriden emniyetinin sağlanması maksadıyla kararlılıkla sürdürülen Pençe-Kilit Harekatı karşısında çaresizliklerini anlayan sözde üst düzey teröristler, daha önceki harekatlarda da yaşandığı gibi diğer teröristleri ölüme terk etmekte, cenazelerini dahi geride bırakarak korkakça kaçmaktadır.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1631237/pkk-yoneticileri-hevalleri-olume-terk-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.